DIGI Romania: Clientii Vizati de o AVERTIZARE de ULTIMA ORA

DIGI Romania are o foarte importanta avertizare de ultima ora pentru clientii sai din toata tara, iata ce spune pentru toata lumea, si ce trebuie sa faci.

DIGI Romania scamatorii

DIGI Romania are o avertizare pentru tot iclientii sai de pe intregul teritoriu al tarii, si e una extraordinar de importanta despre care trebuie in mod neaparat sa stii chiar acum, pentru ca problema grava te-ar putea afecta. Vorbim despre o avertizare pe care cei de la DIGI Romania au mai facut-o in trecut pentru toti clientii lor din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o problema care afecteaza mai multe companii din tara in momentul de fata, iar o rezolvare simpla pentru ea nu exista.

DIGI Romania ii avertizeaza pe clientii din toata tara in legatura cu falsele concursuri care sunt organizate in mediul online, si care promoveaza minciuni, sau mai bine zie fraude, iar milioanele de clienti din Romania sunt in totalitate vizati. Vorbim despre o problema care a inceput sa devina tot mai serioasa in perioada pandemiei de Coronavirus, insa DIGI Romania era o companie afectata de aceasta situatie inca cu mult inainte ca pandemia sa inceapa.

DIGI Romania: Clientii Vizati de o AVERTIZARE de ULTIMA ORA

DIGI Romania le-a spus clientilor sai in repetate randuri ca nu organizeaza concursuri prin care ofera diverse sume de bani, si ca nu percepe vrenu ban castigatorilor pentru livrarea premiilor, deci orice fel de concursuri de acest gen sunt 100% false. DIGI Romania le cere clientilor sa fie foarte vigilenti la reclamele care sunt propagate in mediul online prin intermediul Facebook si WhatsApp, retele favorite ale celor care incearca sa raspandeasca minciuni.

DIGI Romania nu organizeaza concursuri cu sondaje, sau in care sa le ceara clientilor datele personale intr-o pagina necunoscuta, deci nu vi le oferiti, indiferent de la cine vine recomandarea sa va inscrieti la acel concurs. DIGI Romania organizeaza concursurile doar prin intermediul website-ului propriu, nu pe diverse alte pagini de internet, asa ca incercati sa fiti vigilenti, si sa nu va lasati pacaliti de minciunile care sunt distribuite in toata Romania.

DIGI Romania nu prea poate sa va ajute daca datele va sunt furate de catre cineva care se foloseste de imaginea sa pentru a va pacali, si a vi le lua, astfel ca trebuie sa va protejati singuri in aceste tipuri de situatii.