Samsung GALAXY S21: PRODUCTIA a Inceput Deja, Modelul Vizat

Samsung GALAXY S21 are parte de o veste incredibila astazi, si asta pentru ca este anuntata inceperea productiei, iata care dintre modele este vizat.

Samsung GALAXY S21 producere

Samsung GALAXY S21 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Samsung o pregateste pentru lansare pentru clientii din intreaga lume, iar conform unor informatii aparute astazi, se pare ca unul dintre modele e deja in productie. Samsung GALAXY S21 Ultra este modelul pentru care sunt deja produse componente pentru lansare la inceputul anului viitor, sau cel putin asta afirma leakeri care au cunostinte cu privire la planurile companiei.

Samsung GALAXY S21 Ultra este modelul cel mai scump din toata seria, iar inceperea productiei atat de devreme nu e tocmai ceva neobisnuit daca ne gandim la faptul ca telefonul are si piese mult mai greu de fabricat. Ne aflam totusi in noiembrie, iar inceperea productiei atat de devreme pentru componentele unui singur model din seria Samsung GALAXY S21 nu prea parea sa confirme unul dintre zvonurile importante din aceasta toamna.

Samsung GALAXY S21: PRODUCTIA a Inceput Deja, Modelul Vizat

Samsung GALAXY S21 a fost in centrul unor zvonuri care spuneau ca lansarea urmeaza sa aiba loc in cursul lunii ianuarie, nu in martie, dar daca productia a inceput pentru componentele mai multor modele, atunci zvonurile se cam adeveresc. In lipsa de mai multe detalii cu privire la productia componentelor pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S21, nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem ce se va intampla la inceputul anului viitor.

Samsung GALAXY S21 Ultra ar putea intra in productie in decembrie, daca lansarea va avea loc in ianuarie, si deocamdata nu stim ce fel de componente sunt produse pentru noul model de telefon al companiei coreene. In ciuda acestui lucru, daca informatia e reala, iar unele componente pentru Samsung GALAXY S21 sunt in productie, atunci e clar ca e posibil sa se pregateasca o lansare ceva mai grabita pentru intreaga serie de telefoane pe care vor sa le lanseze coreenii.

Samsung GALAXY S21 va fi o serie foarte importanta de telefoane, iar asta pentru ca Samsung trebuie sa isi apere suprematia de pe piata telefoanelor mobile, una care este atacata de catre compania Huawei in momentul de fata.