Netflix: Anunt GROAZNIC, au CRESCUT Preturile Abonamentelor

Netflix a facut un anunt groaznic pentru milioane de abonati in cursul zilelor trecute, iata ce s-a schimbat, si cum va fi afectata toata lumea.

Netflix ajustare

Netflix a facut intr-un final ceea ce se tot zvonea de cateva saptamani bune, preturile pentru abonamentele sale fiind crescute, spre nemultumirea foarte multor utilizatori care sunt afectati de aceasta modificare. Vorbim deocamdata despre o crestere de preturi care este aplicata deocamdata doar in SUA, nu si in Romania, sau alte tari din Europa, insa nu va temeti, ea va ajunge si aici peste nu chiar atat de mult timp, din pacate pentru noi.

Netflix a crescut cu 1 dolar pretul abonamentului de baza, si cu 2 dolari pretul celui premium, iar asta inseamna zeci de milioane, sau poate chiar 100 de milioane, de dolari in plus in fiecare luna pentru compania americana. Toti clientii care incheie abonamente noi pentru Netflix in acest moment vor plati noile preturi, in timp ce toti cei existenti, din SUA, vor plati preturile mai mari pe masura ce se ajunge la data lor de facturare pentru abonament.

Netflix: Anunt GROAZNIC, au CRESCUT Preturile Abonamentelor

Netflix a crescut ultima oara preturile in SUA in ianuarie 2019, deci vorbim despre o foarte lunga perioada de timp in care nu a mai facut asta, asa ca probabil nu vor fi extrem de multi clienti care vor “plange” din cauza schimbarii. Totusi, orice crestere de preturi, indiferent de serviciu, nu e vazuta cu ochi buni de catre clienti, asa ca Netflix va fi mai mult ca sigur criticata de catre unii care vor fi nemultumiti de ceea ce se intampla acum.

Netflix ar urma sa cheltuie aproape 19 miliarde de dolari pe continut noi pentru platforma de streaming doar in anul 2020, adica aproximativ tot ceea ce face din abonamente, fara a lua in calcul alte surse de venituri. Avand in vedere cheltuielile acestea foarte mari, e normal ca Netflix sa creasca preturile pentru abonamente pentru a genera mai mult decat cheltuie, si a produce profit pentru cei care au investit in platforma pana acum.

Netflix va creste fara discutie preturile pentru abonamentele pe care le vinde si in Europa, sau alte zone de pe glob, dar probabil ca asta nu se va intampla chiar imediat, ci peste o anumita perioada de timp.