Raiffeisen Bank: Romanii Anuntati de o Noua SURPRIZA Uriasa

Raiffeisen Bank ii anunta pe toti romanii din tara, si din strainatate, in legatura cu o surpriza uriasa pe care a pregatit-o pentru toti dintre ei.

Raiffeisen Bank sonoro

Raiffeisen Bank ramane in continuare axata pe anuntarea de surprize bune pentru clientii sai din toata tara, si nu numai, astfel ca acum a decis sa le spuna tuturor romanilor ca in perioada 31 octombrie – 9 decembrie va transmite festivalul SoNoRo. V-am spus si ieri ca Vodafone a luat o decizie similara in ceea ce priveste acest festival important pentru foarte multi dintre Romani, iar acum aflam de la Raiffeisen Bank ca are fix aceleasi intentii in ceea ce il priveste.

Raiffeisen Bank, exact precum Vodafone, a luat decizia de a transmite intregul festival de muzica direct pe website-ul sau, in sectiunea numita Stagiunea virtuala, astfel ca oricine va putea sa urmareasca totul direct acolo, daca vrea. Raiffeisen Bank face fix cum a facut si cu alte tipuri de creatii pe care le-a publicat in respectiva platforma pentru romanii din toata tara, nu doar pentru clientii sai, ea fiind oferita gratuit pentru oricine e interesat sa vada continutul.

Raiffeisen Bank: Romanii Anuntati de o Noua SURPRIZA Uriasa

Raiffeisen Bank ne prezinta mai jos cativa dintre artistii care urmeaza sa sustina reprezentatii in cadrul festivalului SoNoRo, in cazul in care nu stiati, si erati curiosi sa aflati pe cine puteti urmari, daca vreti sa vedeti festivalul. Avand in vedere ca vorbim despre un festival care se desfasoara si pentru o perioada lunga de timp, e normal ca Raiffeisen Bank sa si transmita segmentat fiecare reprezentatie in parte pentru romanii interesati de ele.

Raiffeisen Bank continua sa ii bucure pe romanii din toata tara cu deciziile sale foarte bune, iar asta pentru ca transmiterea spectacolelor e o decizie excelenta pentru toti cei care sunt dornici sa urmareasca reprezentatiile de acest gen. Sectiunea virtuala a celor de la Raiffeisen Bank a avut un succes foarte mare pana in momentul de fata, si va continua sa il aiba pentru ca oamenii vor cu nerabdare sa vada cele mai bune reprezentatii de acest tip, indiferent unde sunt.

Raiffeisen Bank nu impune vreo restrictie in ceea ce priveste urmarirea reprezentatiilor de oriunde din lume, astfel ca le puteti vedea indiferent in ce colt al planetei va aflati, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere.