Huawei: IMPORTANTA Decizie Dezvaluita, ce IMPACT URIAS Are

Huawei a luat o foarte importanta decizie care vine si cu un impact foarte mare pentru companie, iata ce va face, si cum va schimba asta totul.

Huawei salt

Huawei a luat intr-un final o decizie pe care multa lume o astepta de ceva vreme, dar care vine intr-un final acum, chiar daca pentru unii pare ca e prea tarziu, de fapt ea vine intr-un moment crucial, si nu doar pentru companie. Huawei a luat decizia de a-si face o fabrica in care va produce chip-uri pentru viitoarele sale produse, fie ca e vorba despre telefoane mobile, sau orice alte tipuri de produse pe care le va comercializa in intreaga lume in viitor.

Huawei a luat aceasta decizie dupa ce sanctiunile impuse de catre SUA o impiedica sa cumpere procesoare, si alte tipuri de componente pentru produsele sale, si acum vrea sa-si faca singura cel putin unele dintre ele. Huawei vrea sa-si construiasca o fabrica in Shanghai, iar acolo ar vrea sa produca diverse chip-uri pentru echipamente de telecomunicatii, la inceput, si sa extinda productia la alte tipuri de componente undeva in viitor.

Huawei: IMPORTANTA Decizie Dezvaluita, ce IMPACT URIAS Are

Huawei va colabora cu o companie sustinuta de catre guvernul din China, astfel ca va lucra si mai strans cu autoritatile, dar asta stim deja, pentru ca ar fi primit miliarde de dolari in imprumuturi, pana acum, de la ele. Partea interesanta este ca in aceasta fabrica, Huawei nu ar urma sa foloseasca vreun echipament de la vreun producator american, deci isi va putea vinde produsele oriunde doreste, fara a incalca sanctiunile impuse de catre SUA impotriva sa.

“Huawei lucrează la planuri pentru o fabrică dedicată de cipuri din Shanghai care nu ar folosi tehnologia americană, permițându-i să-și asigure aprovizionarea pentru afacerea sa principală de infrastructură de telecomunicații, în ciuda sancțiunilor SUA. Două persoane informate despre proiect au spus că fabrica va fi condusă de un partener, Shanghai IC R&D Center, o companie de cercetare a cipurilor susținută de guvernul municipal din Shanghai.”

Huawei vrea sa treaca peste aceste sanctiuni pentru a-si reveni la normal cu productia de echipamente de telecomunicatii, dar si pentru cea de telefoane mobile, si nu numai, insa e destul de dificil sa faca o fabrica de acest gen “de la zero”, dar incearca. Cu ajutorul autoritatilor din China, cei de la Huawei vor avea cu siguranta o viata mult mai usoara in ceea ce priveste constructia acestei fabrici, deci ramane doar de vazut cand vor incepe productia.

Huawei va incerca pana atunci sa-si mentina si vanzarile de telefoane la un nivel ridicat, ele fiind in momentul de fata intr-o stagnare din cauza faptului ca nu au serviciile si aplicatiile de la Google integrate.