Calea Lactee: Anuntul INCREDIBIL, ce se ASCUNDE in Galaxie

Calea Lactee este din nou in centrul unui anunt incredibil venit de la NASA, iata ce au descoperit oamenii de stiinta ca se ascunde in galaxia noastra.

Calea Lactee gazduire

Calea Lactee este iar in centrul unei descoperiri impresionante, iar asta pentru ca oamenii de stiinta au reusit sa ajunga la o concluzie impresionanta cu privire la galaxia noastra, anuntand ce se ascunde in interiorul sau de miliarde de ani. Conform oamenilor de stiinta, in galaxia Calea Lactee s-ar ascunde nu mai putin de 300 de milioane de planete care ar putea gazdui viata, o cifra care uluieste din toate punctele de vedere, asa cum e si normal.

Calea Lactee este gazda pentru sute de milioane de stele si planete, stim asta foarte bine, insa multumita datelor de acum ne putem face si o idee mult mai clara cu privire la ceea ce s-ar putea ascunde intr-adevar in galaxia noastra. Totul este doar pura teorie in momentul de fata, iar asta pentru ca in Calea Lactee nu a putut fi facuta o cercetare amanuntita cu privire la corpurile cosmice care se ascund in ea, dar in baza a ceea ce vad oamenii de stiinta, acestea sunt concluziile.

Calea Lactee: Anuntul INCREDIBIL, ce se ASCUNDE in Galaxie

Calea Lactee are foarte multe stele, iar in jurul acestora ar fi cele 300 de milioane de planete care le-ar orbita la distante “sigure”, astfel incat viata sa poata exista neintrerupta acolo, adica exact ce se intampla pe Pamant. Datele vin de la telescopul Kepler, care acum nu mai este in activitate, insa el a monitorizat Calea Lactee pentru o perioada lunga de timp, iar in baza acelor date s-a ajuns la concluzia aceasta privind numarul de planete din univers.

“Kepler ne-a spus deja că există miliarde de planete, dar acum știm că o bucată bună din acele planete ar putea fi stâncoase și locuibile. Deși acest rezultat este departe de a fi o valoare finală, iar apa de pe suprafața planetei este doar unul dintre mulți factori care susțin viața, este extrem de interesant că am calculat că aceste lumi sunt atât de comune cu o încredere și precizie atât de ridicate.”

Calea Lactee ascunde destul de bine multe dintre aceste planete, telescopul Kepler reusind destul de greu sa identifice multe dintre ele, insa cei de la NASA s-au straduit sa faca observatii pentru cat mai multe dintre corpurile cosmice. In ciuda tuturor datelor adunate, NASA nu a reusit sa obtina si date 100% sigure cu privire la numarul total de planete de acest gen din Calea Lactee, insa e clar ca exista foarte multe, si ar merita cu siguranta toate studiate.

Calea Lactee ascunde foarte multe secrete in continuare, iar cei de la NASA vor sa desluseasca cat mai multe dintre ele, insa desigur ca misiunea lor nu e una chiar atat de simpla, dupa cate se vede.