WhatsApp: UIMITORUL TRUC Secret despre care NU Stiau Romanii

WhatsApp are un uimitor truc secret despre care milioane de romani nu au stiut pana acum, iata ce poti face cu cea mai populara aplicatie de mesagerie.

WhatsApp completare

WhatsApp este o aplicatie folosita de catre peste 2 miliarde de oameni din intreaga lume, ea fiind foarte populara indiferent de varsta, sau tipul de telefon pe care-l are o anumita persoana, toata lumea fiind innebunita dupa platforma de mesagerie. WhatsApp are o gama variata de functii pentru cele peste 2 miliarde de utilizatori, insa desigur ca nu poate acoperi chiar toate nevoile acestora, iar aici intervine un truc despre care foarte multi nu stiau.

WhatsApp poate avea functionalitatea subtantial modificata de catre utilizatori prin instalarea unor aplicatii terte disponibile in magazinele de aplicatii pentru Android, acestea implementand multe functii care acum nu exista. Deja instalarea oricarui tip de wallpaper-uri, la mesaje temporare, descarcarea oricarui tip de fisiere, trimiterea oricarui tip de fisiere, multiple optiuni de personalizare, etc, aceste clone ale WhatsApp ofera cam tot ce ti-ai putea imagina.

WhatsApp: UIMITORUL TRUC Secret despre care NU Stiau Romanii

WhatsApp poate avea recuperate inclusiv mesajele sterse de catre alte persoane, folosind aceste aplicatii, poate permite monitorizarea unor utilizatori, securizarea sa totala, si chiar mult mai mult decat atat. Aplicatiile acestea terte, care imita WhatsApp, sunt gandite special pentru a aduce fix ceea ce nu avem disponibil de la companie pentru folosire, iar ele sunt oferite atat in Google Play Store, cat si in diverse alte magazine de aplicatii terte, chiar acum.

WhatsApp nu este de acord cu existenta acestui tip de aplicatii, si nu sustine sub vreo forma folosirea lor, iar asta pentru ca ele modifica functionalitatea normala, si reprezinta un risc de securitate pentru utilizatorii obisnuiti. Aici intervine marea problema, pentru ca in unele cazuri, mesajele pe care le trimiteti prin aceste clone ale WhatsApp ajung in serverele celor care le-au facut, iar in altele ei obtin acces la date din telefoanele voastre fix prin aceste aplicatii.

WhatsApp duce lipsa de foarte multe functii, si unele dintre ele pot fi obtinute prin aplicatii terte care imita aplicatia principala, dar trebui sa aveti grija, pentru ca renuntat la toata intimitatea voastra, si poate chiar riscati sa aveti banii furati.