Carrefour: AVERTIZARE de ULTIMA ORA Emisa catre TOTI Romanii

Carrefour are o avertizare extrem de importanta pentru toti romanii din toata tara, marele lant de magazine avand un mesaj de ultima ora pentru noi.

Carrefour inselator

Carrefour a emis o avertizare de ultima ora pentru toti clientii din Romania, una de care trebuie sa stii chiar acum, iar asta pentru ca e ceva extrem de important pentru toata lumea in contextul in care exista o problema grava. Mai exact, cei de la Carrefour le atrag tuturor romanilor atentia cu privire la o problema foarte serioasa care vizeaza concursurile online, si fraudele care sunt facute prin folosirea fara drept a brand-ului lor pentru a pacali oamenii de buna credinta.

Carrefour atarge atentia in mesajul sau de avertizare ca exista concursuri care le promit romanilor ca pot castiga telefoane mobile, bani, diverse alte premii, cand in realitate, ele nu sunt oferite de catre marele lant de magazine din Romania. In realitate, acele concursuri sunt 100% false, iar premiile nu exista, totul fiind inventat doar pentru a culege date personale ale romanilor, prin folosirea fara drept a brand-ului Carrefour, iar de aici hackerii pot fura si banii oamenilor, conturile de pe retelele de socializare, etc.

Carrefour: AVERTIZARE de ULTIMA ORA Emisa catre TOTI Romanii

Carrefour le spune romanilor din toata tara ca toate concursurile organizate de catre lantul de magazine sunt anuntate prin intermediul paginii sale de pe Facebook, sau chiar pe website-ul sau, ceva ce in general fac mai toate companiile mari. Asta inseamna ca daca nu vedeti acolo promovat vreun concurs de catre Carrefour, exista sanse foarte mari ca oriunde altundeva l-ati vedea, totul sa fie doar o foarte mare inselaciune menita sa va fure banii.

Carrefour stie foarte bune ca romanii sunt dornici sa castige bani, sau diverse premii valoroase, dar si ca hackerii profita de acest lucru si se folosesc nu doar de brand-ul sau, ci si de altele cunoscute din tara. Nu doar Carrefour, ci si alte companii din Romania au emis atentionari pentru Romani in ideea de a fi vigilenti si a nu se lasa pacaliti de campaniile inselatoare, insa din pacate exista foarte multi care cad in plasa celor de rea credinta.

Carrefour nu prea poate sa ii protejeze pe romanii care vad campanii inselatoare in afara Facebook, acolo unde poate cere inchiderea unor pagini false, astfel ca trebuie cu totii sa fim foarte vigilenti, si sa incercam sa ne protejam.