DIGI Mobil: Vestea PROASTA pentru foarte MULTI dintre Romani

DIGI Mobil ar putea dezamagi foarte multi romani din cauza unei vesti proaste care a venit aseara, iata ce a dezvaluit RCS & RDS, si cum ne afecteaza.

DIGI Mobil vinerea

DIGI Mobil este unul dintre marii operatori de telefonie mobila din Romania, dar si unul dintre cei mai cautati multumita preturilor mici pe care le percepe pentru serviciile pe care le ofera, reusind sa fie in topul portarilor in tara noastra. E posibil totusi ca pentru cei care asteptau Black Friday 2020 pentru a se porta la DIGI Mobil sa vina si o veste proasta, iar asta pentru ca RCS & RDS da de inteles ca s-ar putea concentra pe altceva anul acesta.

DIGI Mobil a avut anul trecut oferte extrem de bune la serviciile de telefonie mobila, avand preturile reduse la jumatate pentru foarte multe luni din abonament, insa e posibil ca de Black Friday 2020 sa nu fie oferte chiar la fel de bune. Ca sa fiu sincer, imi vine greu sa cred ca RCS & RDS va face un Black Friday 2020 in care sa nu aiba oferte grozave pentru serviciile DIGI Mobil, insa imaginea de mai jos vine de la grup, si arata concentrare pe serviciile TV.

DIGI Mobil: Vestea PROASTA pentru foarte MULTI dintre Romani

DIGI Mobil vinerea TV

DIGI Mobil are deja cele mai ieftine servicii de telefonie mobila din Romania, si va continua sa isi ofere abonamentele la aceleasi preturi, insa de Black Friday 2020 multi se asteptau ca preturile sa scada si mai mult. Din pacate, e posibil ca DIGI Mobil sa nu mai aiba abonamente la jumatate de pret, sau sa nu le aiba la o asemenea valoare pentru o perioada prea lunga de timp, cel putin in baza a ceea ce am aflat pana in momentul de fata.

DIGI Mobil a reusit sa-si pastreze pozitia de lider pe piata portarilor multumita preturilor foarte bune pe care le are, dar si a promotiilor grozave, cu preturi injumatatite la abonamente, pe care le-a avut anul acesta. Va fi interesant de vazut ce anume a pregatit de Black Friday 2020, si in ciuda primului mesaj venit cu privire la promotii, cred ca vor fi unele foarte bune si pentru serviciile de telefonie mobila, ceea ce ar fi o veste grozava pentru noi.

DIGI Mobil va avea promotii foarte bune pentru clienti nu doar in perioada Black Friday 2020, ci si in perioada Craciunului, astfel ca vor fi foarte multe ocazii in care sa ne bucuram de preturile excelente pentru produsele sale.