GTA 6: Anuntul IMPORTANT cu o Noua SURPRIZA pentru LANSARE

gta 6 parteneriat

GTA 6 ramane unul dintre cele mai importante jocuri pe care milioane peste milioane de fani din intreaga lume il asteapta cu nerabdare in momentul de fata, si asta e perfect normal din moment ce vorbim despre un joc dintr-o serie care a avut extrem de mult succes pana acum.

GTA 6 nu va fi lansat in urmatorul an, poate nici in urmatorii doi, insa acum vin si primele informatii cu privire la detaliile despre el, care ar urma sa fie dezvaluite in mod oficial de catre cei de la Rockstar Games impreuna cu Sony dupa ce actualizarea majora pentru GTA 5 va fi lansata pentru Playstation 5 si XBOX Series X.

GTA 6 are anuntata aceasta lansarae majora pentru jumatatea anului viitor, deci multe luni ne despart de vestea privind noul joc, mai ales ca inca nu au fost lansate Playstation 5 si XBOX Series X, cele doua console pentru care actualizarea a fost in principal gandita de catre cei de la Rockstar Games.

GTA 6 urmeaza sa aiba atunci dezvaluite elementele unui, aparent, foarte important parteneriat facut intre Rockstar Games si Sony pentru noul titlu, dar ca de obicei, nu exista prea multe detalii cu privire la ceea ce ar urma sa aduca acesta pentru toata lumea, din pacate pentru noi.

GTA 6 ar trebui sa vina cu foarte multe surprize grozave multumita acestui parteneriat major, insa cat de bune, sau rele, vor fi ele vom afla abia in vara anului 2021, cand va fi totul in mod oficial dezvaluit, asa ca trebuie sa avem si foarte multa rabdare pentru a afla toate detaliile importante.