Telekom: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

Telekom are un anunt de ultima ora pentru milioanele de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ceea ce a dezvaluit.

telekom promotional

Telekom a facut in sfarsit anuntul pe care milioane de clienti din toata Romania il asteptau, cel care ne aduce in sfarsit si cateva detalii noi in legatura cu surprizele pregatite de catre marele operator de telecomunicatii. Cei de la Telekom au anuntat in mod oficial organizare Black Friday 2020 in aceasta pagina, iar pentru clientii din toata tara au un mesaj foarte simplu prin care le spun ca daca vor sa afle rapid reducerile bune, trebuie sa-si instaleze aplicatia MyAccount.

Telekom spune ca in aplicatie vor fi disponibile cu prioritate promotiile pe care operatorul le-a gandit pentru ei in momentul de fata, si cel mai probabil sunt destul de multe, atat la servicii, cat si la produse. Aplicatia MyAccount nu e singura metoda prin care clientii pot afla reducerile foarte bune pe care operatorul le are, inscrierea la newsletter oferind si ea posibilitatea de notificare in momentul in care reducerile de Black Friday 2020 devin disponibile.

Telekom: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

Telekom inca nu a spus ce anume va avea cu reducere foarte buna pentru toata lumea, insa in afara de abonamentele cu preturi mai mici, extraoptiuni mai ieftine la cartele, si diverse produse la reducere, nu prea are ce sa ofere. Aceasta este gama de produse si servicii pe care Telekom o are in momentul de fata, si de aici vor veni promotiile pentru Black Friday 2020 pentru toata lumea, deci ar trebui sa fie destul de multe, si destul de bune.

Telekom va incerca mai mult ca sigur ca concureze serios cu cei de la RCS & RDS pe partea de oferte foarte bune, astfel ca n-ar fi exclus sa vedem promotii care sa fie pe masura a ceea ce vom vedea de la concurenta in urmatoarea perioada. Cei de la RCS & RDS au anuntat ca vor avea oferte speciale pentru serviciile de televiziune, dar mai mult ca sigur vor oferi si alte promotii bune, asa ca Telekom ar trebui sa vina cu o oferta concurenta destul de interesanta.

Telekom inca nu a dezvaluit data la care va da startul Black Friday 2020, insa Orange organizeaza evenimentul timp de o luna de zile, asa ca e foarte posibil sa vedem si de la grupul german un start dat foarte repede.