Vodafone: Mesajul GROZAV pentru MILIOANE de Romani din Tara

Vodafone are un mesaj grozav pentru milioane de romani din toata tara, iata ce transmite pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii chiar acum.

Vodafone preinregistrare

Vodafone are un mesaj grozav pentru milioane de romani din toata tara, nu doar pentru clientii sai, ci si pentru ceilalti care sunt interesati, poate, de serviciile pe care le ofera in momentul de fata in tara noastra. Mai exact, cei de la Vodafone au lansat de ceva vreme un mediabox pentru clientii carei folosesc serviciile de televiziune, iar acest dispozitiv vine cu foarte multe beneficii pentru clientii din toata tara in momentul de fata, ceea ce e bine.

Vodafone a listat o multitudine de beneficii pentru clientii care ii aleg serviciile de televiziune, iar una dintre ele este posibilitatea de a inregistra orice fel de filme, seriale, emisiuni TV, si de a le putea vedea chiar si la 7 zile dupa inregistrare. Ceea ce Vodafone nu a spus printre noutatile mediabox-ului este ca aceasta functie de inregistrare a continutului poate fi programata cu 7 zile inainte ca acel continut sa fie difuzat pe vreun post de televiziune.

Vodafone: Mesajul GROZAV pentru MILIOANE de Romani din Tara

Vodafone ne permite, practic, sa ne inregistram emisiunile, filmele, serialele, in avans cu 7 zile, adica la o saptamana distanta de momentul in care am vazut la televizor un episod, sau o emisiune anterioara. Ideea in sine este una foarte buna, pentru ca exista si foarte multi oameni care vor sa aiba disponibila si o asemenea functionalitate pentru a fi siguri ca nu rateaza continutul de acest gen cand nu sunt acasa, si nu il pot vedea in direct.

Vodafone stocheaza inregistrarile direct in serverele sale, iar oricine le poate accesa folosind mediabox-ul pe care grupul de telecomunicatii il ofera pentru clientii care-i contracteaza serviciile de televiziune. Desigur ca e nevoie si de o conexiune de internet pentru asta, insa cei de la Vodafone ofera pachetul de televiziune impreuna cu unul de internet fix, asa ca e improbabil sa nu aveti cu ce sa accesati continutul disponibil in cloud.

Vodafone are o serie de oferet extrem de interesante pentru romanii din toata tara in momentul de fata, inclusiv pentru serviciile de televiziune, asa ca n-ar strica sa le analizati cu mare atentie oferta acum.