PS5: Vestea PROASTA pentru Clientii care vor Cumpara Consola

PS5 stocare

PS5 este una dintre cele doua importante serii de console care vor fi lansate in cursul acestei luni pentru clientii din intreaga lume, iar din pacate astazi vine si o veste proasta pentru cei care sunt interesati sa cumpere acest model de masina in urmatoarele saptamani de la compania Sony.

PS5 are dezvaluit astazi faptul ca va fi lansata cu o capacitate de stocare care va fi cu 135 GB mai mica decat cea pe care o vor oferi consolele XBOX Series X/S, iar aceasta diferenta inseamna ca unul, sau mai multe jocuri, nu vor putea fi instalate de catre jucatori in ele.

PS5 va oferi posibilitatea de a ocupa doar 667 GB din cei 825 GB pe care-i are mediul de stocare, insa daca includem si sistemul de operare, atunci spatiul disponibil scade la 648 GB, deci cu mult mai putin decat primesc cei care cumpara consolele XBOX facute de catre compania Microsoft.

PS5 ofera 648 GB spatiu de stocare, fata de consolele XBOX Series X/S, care ofera 802 GB, deci e o diferenta foarte mare, chiar daca in mod teoretic Sony sustine ca sistemul sau de stocare este unul care ar trebui sa fie mult mai eficient, dar asta ramane sa fie demonstrat dupa lansare.

PS5 a fost deja oferita pentru precomanda in Romania, dar si in multe alte zone de pe glob, interesul fiind foarte mare pentru consola, astfel ca daca inca mai sunteti interesati de ea, o puteti cumpara de aici, dar stocurile vor fi foarte reduse pentru lansarea din Romania.