ING Bank: Anuntul FABULOS cu care a SURPRINS Clientii Romani

ING Bank are un anunt fabulos cu care a surprins clientii din toata Romania astazi, iata decizia impresionanta a bancii, si ce trebuie sa stii.

ING Bank premium

ING Bank a luat prin surprindere extremd e multi romani cu un anunt impresionant privind o schimbare majora pe care banca o face pentru unii dintre cei care-i folosesc serviciile in Romania. Cei de la ING Bank au inceput sa-i notifice pe unii dintre clientii sai in legatura cu un nou serviciu special numita ING Premium, un serviciu platit care vine cu anumite beneficii pentru cei care aleg sa profite de ceea ce urmeaza sa ofere el cand va fi lansat.

ING Bank inca lucreaza la acest serviciu special, si il va lansa in momentul in care va fi 100% pregatit, intre timp permitandu-le clientilor sa se inscrie pentru a fi notificati in momentul in care totul va deveni disponibil. Desigur ca nu stim cand se va intampla asta, insa ING Bank a anuntat unele dintre beneficii, primul fiind retragerile fara comision de la bancomatele din toata tara, chiar daca ai sai clienti nu isi incaseaza salariul in contul curent.

ING Bank: Anuntul FABULOS cu care a SURPRINS Clientii Romani

ING Bank premium baking

ING Bank ofera deasemenea un card de debit VISA Gold, transferuri gratuite in LEI si Euro din conturile clientilor, plus schimb valutar personalizat pentru sume de pana la 50.000 de LEI pe luna, in loc de 10.000 LEI, cat ofera acum pentru unii clienti. Mai mult decat atat, clientii ING Bank care aleg serviciun ING Premium primesc acces gratuit in lounge-urile aeroporturilor din Otopeni, Timisoara si Cluj, plus 50% reducere la cele ale aeroporturilor internationale din ale tari.

ING Bank ofera deasemenea ajutor pentru recuperarea banilor in cazul in care cursele aeriene sunt intarziate, sau anulate, plus asigurare de sanatate in strainatate, inclusiv in cazul unei infectari cu noul Coronavirus. ING Bank are deasemenea inclus si un serviciu de asistenta rutiera “all inclusive” in Romania si Europa pentru clientii care aleg ING Premium, si per total vorbim despre un pachet de servicii foarte interesant pentru clienti.

ING Bank inca mai lucreaza la pregatirea acestor oferte, astfel ca va fi interesant de vazut cand va fi lansat totul, insa ING premium va costa 49 de LEI pe luna, dar cei care sunt vizati de serviciu nu vor simti lipsa acestor bani.