RCS & RDS: Surpriza IMPORTANTA Anuntata pentru TOTI Romanii

RCS & RDS a anuntat o surpriza foarte importanta pentru milioane de romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce poti face.

RCS & RDS regele

RCS & RDS a anuntat o noua surpriza importanta pentru romanii din toata tara, grupul de telecomunicatii din Romania pregatind ceva la care putini romani se asteptau, dar care vine ca o veste extraordinar de buna. Cei de la RCS & RDS au anuntat inca de zilele trecute ca vor face un eveniment special pentru Black Friday 2020 in Romania, iar acum aflam incetul, cu incetul, toate detaliile importante in legatura cu planurile pe care le au pentru saptamana viitoare.

RCS & RDS a dezvaluit zilele trecute ca va avea oferte foarte bune pentru serviciile de televiziune pe care le are in Romania in momentul de fata, si v-am spus ca cel mai probabil vorbim despre abonamente la jumatate de pret oferite pentru noi. Astazi aflam ca RCS & RDS pregateste reduceri foarte bune inclusiv pentru abonamentele de internet pe care le ofera pentru clientii din tara noastra, si asta e tot ceva obisnuit pentru compania romaneasca.

RCS & RDS: Surpriza IMPORTANTA Anuntata pentru TOTI Romanii

RCS & RDS regele internetului

RCS & RDS a mai avut chiar luna trecuta, daca nu ma insel, oferte extrem de bune pentru serviciile de internet pe care le ofera pentru clientii din toata tara, iar acum pentru Black Friday 2020 a decis sa continue cu ofertele excelente pe care le are. Exact precum in cazul ofertelor anterioare, e foarte posibil ca inclusiv de aceasta data cei de la RCS & RDS sa ne ofere posibilitatea de a incheia abonamente de internet la jumatate de pret pentru o anumita perioada de timp.

RCS & RDS ar putea oferi preturile injumatatite pentru abonamentele de internet pentru o perioada de 6 – 12 luni, la un contract de 24 de luni, ceea ce ar fi o veste grozava pentru toata lumea care vrea internet rapid si ieftin. Cei de la RCS & RDS au cel mai rapid si mai bun internet din Romania in momentul de fata, astfel ca ofertele care sunt disponibile sunt cele mai bune de care puteti profita chiar acum pentru a avea si o experienta de navigare foarte buna.

RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar ofertele care vor fi disponibile pentru Black Friday 2020 sunt unele dintre cele mai bune pe care le-a gandit compania.