Telekom: Mesajul IMPORTANT pentru Clientii din TOATA Romania

Telekom a publicat astazi un mesaj foarte important pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii daca-i folosesti serviciile acum.

Telekom campionii

Telekom a publicat in aceasta seara un mesaj important pentru toti clientii sai din toata Romania, si e unul de care ar fi foarte bine sa afli chiar acum, pentru ca vine cu un beneficiu major, care mai mult ca sigur iti va fi pe plac. Mai exact, cei de la Telekom le readuc aminte clientilor din toata Romania ca pot urmari, prin intermediul serviciilor sale de televiziune, eveinmente sportive importante cum ar fi meciurile de fotbal din Champions League.

Telekom spune ca Telekom Sport este postul de televiziune care transmite meciurile de fotbal din Champions League pentru clientii sai, dar si ca in aceasta seara va fi transmis in direct meciul de fotbal dintre Barcelona si Dinamo Kiev. Vorbim despre o partida foarte importanta intre o forta a Europei, si o echipa puternica condusa de catre antrenoruil roman Mircea Lucescu, iar cei de la Telekom transmit totul in direct pentru clienti.

Telekom: Mesajul IMPORTANT pentru Clientii din TOATA Romania

Telekom s-a straduit, dupa pierderea canalelor Discovery, inclusiv Eurosport, sa le ofere clientilor sai din toata tara mai multe motive sa urmeasca evenimentele sportive pe care le transmite prin canalele proprii. De aceasta data vorbim despre o veste foarte buna pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca Telekom transmite unul dintre cele mai importante meciuri din Europa, si totul incepand de la ora 22:00.

Telekom le permite clientilor sa vada aceste meciuri de oriunde s-ar afla, inclusiv prin intermediul Telekom TV, astfel ca daca sunteti clienti, ar trebui sa va puteti bucura de tot chiar si de la distanta. Desigur ca pentru asta va trebuie si o conexiune foarte buna de internet, insa cei de la Telekom s-au lauda in repetate randuri ca le ofera clientilor din toata tara conexiuni foarte bune de internet, deci ar trebui sa beneficiati de o experienta foarte buna si din acest punct de vedere daca sunteti interesati de meci.

Telekom are inclus Telekom Sport in mod standard in oferta sa de canale de televiziune pentru clientii sai din toata tara, deci ar trebui sa puteti vedea meciurile fara probleme, indiferent unde v-ati afla.