Vodafone: Mesajul SPECIAL pentru Clientii din TOATA Romania

Vodafone isi surprinde clientii din toata ROmania cu un mesaj special de care ar trebui sa stii chiar acum, iata ce veste grozava vine de la clienti.

Vodafone asistent

Vodafone isi surprinde din nou toti clientii din Romania cu un mesaj special care vine astazi pentru a ii ajuta sa descopere beneficiile majore pe care le au pentru ca folosesc serviciile grupului de telecomunicatii. Vorbim despre un nou anunt legat de mediabox-ul pe care cei de la Vodafone il ofera pentru clientii care folosesc serviciile de televiziune ale companiei, acesta avand o functie speciala pentru copiii clientilor din Romania.

Vodafone vorbeste despre un asistent care exista pentru mediabox-ul care permite vizualizarea canalelor, filmelor, si serialelor care sunt disponibile pentru Vodafone TV, iar cu ajutorul sau poate fi programata oprirea redarii de continut. Vodafone spune ca in meniul in care este listat continutul disponibil pentru copii exista si o optiune speciala de a ii controla setarile, si de a programa inchiderea sa automata la o anumita ora.

Vodafone: Mesajul SPECIAL pentru Clientii din TOATA Romania

Vodafone prezinta acest sistem ca fiind grozav pentru cei care sunt dornici sa programeze totul astfel incat sa nu existe certuri cu copiii in momentul in care nu ar trebui sa se mai uite la televizor. Ideea in sine este una destul de buna pentru copiii mici, insa pentru cei mari, optiunea celor de la Vodafone functioneaza pana intr-un punct, dar e bine totusi ca exista si asa ceva disponibil pentru parintii care folosesc serviciile.

Vodafone a integrat in acest mediabox o gama variata de functii care in mod normal nu sunt oferite de catre dispozitive de acest gen, si intr-o pagina speciala de pe website-ul sau gasiti toate detaliile in legatura cu el. Acolo aveti si explicatii pentru fiecare functie in parte, dar si pentru celelalte care sunt disponibile impreuna cu noul mediabox, astfel ca va puteti convinge daca platforma online gandita de catre Vodafone este potrivita pentru voi, sau nu.

Vodafone ofera mediabox-ul sau impreuna cu abonamentele de televiziune chiar in acest moment, si aveti disponibila toata oferta sa speciala pe website impreuna cu oferta pentru abonamentele de televiziune.