WhatsApp: ULUITORUL TRUC din Telefoane de care NU ai Aflat

WhatsApp are un truc uluitor despre care nu ai stiut absolut nimic pana in momentul de fata, dar care este extrem de important, si te poate ajuta foarte mult.

0

WhatsApp recunoastere

WhatsApp are un truc extrem de important de care nu ai aflat pana acum, si e vorba despre ceva care mai mult ca sigur este de interes pentru tine, si e bine sa stii despre el pentru ca-ti poate simplifica foarte mult viata. Mai exact, aplicatia WhatsApp are implementata o functie speciala care le permite utilizatorilor sa blocheze anumite persoane cu care nu vor sa mai vorbeasca, astfel ca nu vor mai primi vreun mesaj de la ele dupa blocare.

WhatsApp are implementata functia intr-un asemenea mod incat persoana blocata nici macar nu afla ceea ce se intampla, astfel ca daca esti blocat, nu vei sti vreodata ceea ce se intampla in realitate. In ciuda acestui lucru, exista un truc prin care poti afla extrem de rapid daca o anumita persoana te-a blocat, sau nu, si totul din cauza modului in care cei de la WhatsApp au implementat aceasta functionalitate foarte importanta pentru utilizatori.

WhatsApp: ULUITORUL TRUC din Telefoane de care NU ai Aflat

WhatsApp, la blocarea unei persoane cu care nu mai vrem sa discutam, impiedica acea persoana sa mai vada o serie de informatii importante despre noi, si asa oricine isi poate da seama daca a fost blocat, sau nu. Mai exact, dupa blocare, persoana blocata nu mai poate vedea daca persoana care a blocat-o este activa pe WhatsApp, nu-i mai poate vedea nici macar poza de profil, iar aceste doua semne ar trebui sa fie extrem de clare pentru oricine, si sa indice ca e o problema.

WhatsApp nu mai trimite nici mesaje noastre catre persoana care ne-a blocat, astfel ca in loc sa vedem doua bife in dreptul fiecarui mesaj, semn ca el a fost trimis catre telefonul persoanei, chiar daca nu a fost citit, vedem doar una. Asta inseamna ca mesajul a ajuns in serverele WhatsApp, dupa ce l-am trimis, dar el nu a fost trimis mai departe catre telefonul persoanei care ne-a blocat, tocmai pentru ca acea persoana nu vrea sa mai primeasca mesaje de la noi.

WhatsApp mai ofera si un ultim indiciu pentru a sti daca cineva ne-a blocat, mai exact, ne impiedica sa adaugan in grupuri de conversatii contactele care ne-au blocat, astfel ca si acesta este un semn ca am fost blocati.