WhatsApp: ATENTIE, Noua Schimbare SECRETA foarte Importanta

WhatsApp face o schimbare extrem de importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce a decis compania, si ce trebuie sa stii imediat.

WhatsApp reclamatie

WhatsApp face o noua schimbare extrem de importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre una de care trebuie sa stii in mod neaparat pentru ca poate afecta felul in care interactionezi cu aplicatia de mesagerie. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa implementeze in aplicatie un nou sistem de raportare a utilizatorilor, sau a grupurilor de utilizatori, iar totul vine cu ceva care ar putea supara extrem de multa lume dupa lansarea oficiala.

WhatsApp a implementat pentru toti utilizatorii sai un sistem de raportare a contactelor care la momentul raportarii respectivului contact, sau grup de contacte, trimite catre compania americana si o parte din conversatiile noastre. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, WhatsApp trimite in mod automat o parte din conversatiile noastre catre cei care analizeaza raportarile, adica plangerile, vis-a-vis de anumite persoane, sau grupuri de persoane.

WhatsApp: ATENTIE, Noua Schimbare SECRETA foarte Importanta

WhatsApp reclamatie conversatie

WhatsApp a luat aceasta decizie pentru a se asigura de faptul ca atunci cand o persoana raporteaza o alta persoana, persoana raportata a facut intr-adevar ceva rau, si contul sau ar trebui sa fie blocat in platforma. Masura pe care WhatsApp o ia acum are cel mai probabil la baza faptul ca au existat in trecut raportari false cu privire la diverse persoane, iar WhatsApp a blocat conturi fara sa existe motive cu adevarat reale pentru a lua o asemenea masura serioasa.

WhatsApp reclamatie grupWhatsApp reclamatie grup

WhatsApp spune de la bun inceput ca o copie cu o parte din conversatiile noastre cu persoana raportata va fi trimisa catre cei care analizeaza plangerea facuta de catre noi, deci trebuie sa fiti de acord cu acest lucru. Trimiterea automata a mesajelor catre cei de la WhatsApp nu se face fara ca noi sa cerem in mod expres acest lucru, deci trebuie sa stiti ca nimic nu e facut automat de catre aplicatie, asa ca nu trebuie sa va temeti ca mesajele sunt trimise fara sa stiti.

WhatsApp testeaza aceasta functie in momentul de fata cu utilizatorii care folosesc versiunile beta ale aplicatiilor sale, urmand ca ea sa fie lansata si in forma finala dupa ce va fi 100% pregatita pentru a ne fi oferita.