CEC Bank: ATENTIE, Anuntul de ULTIMA ORA catre TOTI Clientii

CEC Bank a emis astazi un anunt important de atentionare pentru toti clientii din toata Romania, iata de ce ne avertizeaza in momentul de fata.

CEC Bank intretinere

CEC Bank a emis astazi o noua atentionare extrem de importanta pentru clientii din toata Romania, iar asta deoarece are un mesaj despre care trebuie sa stie toti romanii in momentul de fata, si la care toti trebuie sa fie atenti. De ieri cei de la CEC Bank au inceput din nou sa faca lucrari de mentenanta pentru serverele in baza carora functioneaza serviciile pe care le ofera in Romania, iar in baza lor urmeaza sa fie intreruperi pentru furnizarea acestor servicii.

CEC Bank spune ca azi dimineata a lucrat deasemenea la serviciile sale, nu se stie pentru ce perioada de timp, insa acestea vor continua atat maine, cat si duminica, si ar putea afecta toti clientii. CEC Bank spune ca incepand de maine la ora 15:00, si pana duminica  la ora 06:00 se vor face lucrari de mentenanta pentru toate serviciile sale, iar asta inseamna ca e posibil ca functionalitatea sa fie total, sau doar partial, blocata pentru scurte perioade de timp pentru oameni.

CEC Bank: ATENTIE, Anuntul de ULTIMA ORA catre TOTI Clientii

CEC Bank spune ca in mod normal singurele servicii care ar trebui sa fie afectate de lucrarile pe care le face sunt cele pentru internet banking, mobile banking, sau CEC_IN, in rest totul ar trebui sa functioneze normal, teoretic. Desigur ca aici vorbim despre o situatie ideala in care nimic altceva in afara de aceste sisteme nu ar fi afectat de ceea ce face CEC Bank in lucrarile sale de mentenanta, insa realitatea este ca e posibil ca si alte servicii sa fie afectate.

CEC Bank nu e la prima runda de lucrari de acest gen pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca acum cateva saptamani a facut o serie de lucrari similare pentru toata lumea. Atunci mai multe servicii ale CEC Bank au fost afectate de ceea ce s-a modificat, insa de aceasta data se pare ca lucrurile nu stau chiar la fel, iar CEC Bank va inchide mai putine servicii, care vor avea un impact total mai mic asupra clientilor.

CEC Bank a luat aceasta masura pentru a oferi o experienta mai buna de folosire a serviciilor sale de catre clientii din toata Romania, si desigur ca aceasta este o veste grozava pentru toata lumea.