DACIA Logan 3: Surprizele GROZAVE la care NU Sperau Romanii

DACIA Logan 3 are anuntate doua surprize grozave pe care clientii din Romania nu sperau sa le aiba oferite de catre producatorul de la Mioveni prea curand.

DACIA Logan 3 rampa

DACIA Logan 3 vine cu multe noutati pentru clientii care sunt dornici sa cumpere aceste modele de masini de la producatorul de la Mioveni, iar printre surprizele care au fost dezvaluite pana acum de catre cei de la DACIA se numara si doua foarte interesante. Mai exact, pentru DACIA Logan 3 sunt promovate doua dotari care vin ca o surpriza placuta pentru clientii care vor cumpara modelele noi de masini atat in Romania, cat si in alte tari.

DACIA Logan 3 are implementat ceva ce nu se gaseste la chiar toate sedan-urile vandute acum pe pietele din intreaga lume, un asistent pentru pornirea in rampa, o functie utila din foarte multe puncte de vedere. Practic, in momentul in care soferii de DACIA Logan 3 se afla intr-o rampa, cand iau piciorul de pe frana, aceasta ramane actionata cateva secunde pentru ca acceleratia sa poata fi declansata, si masina sa plece, ceva logic de oferit pentru o cutie CVT.

DACIA Logan 3: Surprizele GROZAVE la care NU Sperau Romanii

DACIA logan 3 rampa asistenta

DACIA Logan 3 are deasemenea o alta surpriza placuta, care exista deja la Duster de ceva vreme, o camera pentru parcare, ea afisand in sistemul multimedia un flux video din spatele masinii, cu linii de ghidare pentru manevrele cu spatele. Desi la Duster exista aceasta dotare de ceva vreme, pentru DACIA Logan 3 vine ca un element de noutate, care totusi cam era esential pentru o masina din anul 2020, desi exista acum si senzori de parcare ca dotare standard.

DACIA logan 3 asistenta parcare

DACIA Logan 3 mai are si alte dotari utile pentru o masina a anului 2020, dar surprinzatoare daca ne gandim cat de ieftina este totusi masina fabricata de catre producatorul roman pentru toata lumea. DACIA Logan 3 este vanduta la preturi care incep de la 8400 de euro, o valoare mica pentru o masina, indiferent despre ce fel de sedan vorbim, insa in acesti bani clientii primesc foarte multe dotari care costa mult la alte modele.

DACIA Logan 3 incepe deja sa fie disponibila pentru rezervare in reprezentantele din toata Romania, sau din alte tari, astfel ca daca sunteti interesati de vrenu model, puteti sa cumparati chiar acum ceea ce va doriti.