WhatsApp: OFICIAL, Lansare IMPORTANTA dupa Luni de Asteptare

WhatsApp a anuntat in mod oficial o lansare foarte importanta dupa multe luni de asteptare, iata ce ofera pentru sute de milioane de oameni acum.

WhatsApp tranzactii

WhatsApp a lansat in sfarsit ceva foarte importanta pentru sute de milioane de utilizatori, iar asta dupa cateva luni bune in care a s-a asteptat ca functia sa poata fi pusa la dispozitia oamenilor care o asteptau cu mare interes. Dupa multe incercari esuate, si blocari repetate din partea autoritatilor, WhatsApp a reusit in sfarsit sa lanseze serviciul de transferuri de bani in India, un pas foarte important inainte de lansarea sa globala pentru utilizatori.

WhatsApp a dezvoltat sistemul special pentru transferuri de bani in ideea de a le oferi oamenilor posibilitatea de a face acest lucru direct prin platforma fara a mai fi nevoie de utilizarea aplicatiilor bancilor, si nu numai. Desigur ca exista banci care deja ofera suport pentru clientii din India care sunt dornici sa foloseasca WhatsApp pentru transferuri de bani, iar asta pentru ca vorbim si despre o lansare pentru un sistem foarte important, asteptat de multa lume.

WhatsApp: OFICIAL, Lansare IMPORTANTA dupa Luni de Asteptare

WhatsApp face un pas foarte mare spre lansarea globala a serviciului sau de transferuri de bani, unul care ar trebui sa ajunga inclusiv in multe tari occidentale dupa ce se va asigura compania ca totul decurge fara probleme in urma lansarii din India. WhatsApp spune ca sistemul sau va permite transferurile instante de bani intre utilizatorii care folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata, 160 de banci fiind integrate cu suport pentru clientii din toata India.

“Începând de astăzi, oamenii din India vor putea trimite bani prin WhatsApp. Această experiență sigură de plăți face transferul de bani la fel de ușor ca trimiterea unui mesaj. Oamenii pot trimite bani în siguranță unui membru al familiei sau pot împărți costurile mărfurilor de la distanță fără a fi nevoie să facă schimb de numerar personal sau să meargă la o bancă locală.”

WhatsApp nu permite efectuarea de plati mobile la POS-uri prin aplicatia sa, deci nu vorbim despre un asemenea tip de sistem, ci despre unul care faciliteaza doar transferurile de bani intre utilizatorii din toata tara, peste 400 de milioane la numar. Lansarea sistemului de transferuri de bani in India este un punct serios de plecare pentru WhatsApp in lansarea globala care ar urma sa aduca ceva similar in multe alte zone de pe glob pentru foarte multe persoane.

WhatsApp va lansa sistemul in Europa undeva in cursul anului 2021, Marea Britanie putand fi una dintre primele tari de pe continent unde vom vedea noul sistem disponibil pentru utilizatorii dornici sa-l foloseasca acum.