BRD Romania: Vestea GROZAVA pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT

BRD Romania are o veste grozava pentru clientii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea, si cum poti profita chiar acum.

BRD Romania semnat

BRD Romania are o veste surprinzator de buna pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere tuturor ceva ce poata ca nici nu se gandeau ca vor primi de la vreo institutie financiara prea curand. Mai exact, cei de la BRD Romania au lansat o noua oferta speciala pentru clientii din toata Romania, una care le aduce posibilitatea de a se bucura de participarea la un concurs al carui premiu este o minge de handbal semnata de catre Cristina Neagu.

BRD Romania a intrat intr-un parteneriat cu celebra jucatoare de handbal feminim pentru a-si promova noile produse financiare, iar acum a decis sa organizeze acest concurs pentru fanii sportului, dar si ai jucatoarei. Cei de la BRD Romania desfasoara aceasta promotie doar pana maine in cadrul website-ului lor, acolo unde orice persoana interesata de noul sau card se poate inscrie pentru a avea posibilitatea de a il contracta, si de a castiga una dintre mingile de handbal.

BRD Romania: Vestea GROZAVA pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT

BRD Romania spune ca primele 100 de persoane care se inscriu acolo vor primi o minge de handbal semnata de catre celebra jucatoare de handbal, astfel ca ar trebui sa te grabesti, pentru ca e posibil sa mai ai o sansa de castig. Separat de inscrierea pe website, pana pe 31 decembrie trebuie sa si contractezi cardul pe care BRD Romania l-a creat special pentru acest format, astfel nu castigi in mod automat mingea semnata daca nu te si inscrii.

BRD Romania a gandit toata aceasta promotie in scopul de a ii ajuta pe clientii din toata tara sa intre in posesia unui premiu care in mod normal nu este oferit in cadrul unor asemenea concursuri, astfel ca ar fi bine sa profiti de tot. Promotia celor de la BRD Romania este disponibila doar inca o zi, deci mai ai foarte putin timp la dispozitie sa te inscrii in concurs, si ar fi bine sa o faci cat mai repede, inainte ca el sa dispara de tot.

BRD Romania ar mai putea organiza si alte concursuri similare in viitor, avand in vedere parteneriatul pe care-l desfasoara cu jucatoarea de handbal, insa deocamdata nu este nimic 100% sigur din acest punct de vedere.