Netflix: Schimbare de NECONCEPUT care a UIMIT pe TOATA Lumea

Netflix a facut o schimbare totala si de neconceput pentru platforma de streaming video la cerere, iata ce au inceput sa vada abonatii sai din noiembrie.

Netflix direct

Netflix a surprins pe toata lumea cu o decizie privind o schimbare totala care a fost facuta pentru utilizatori, si e ceva ce probabil ca nimeni nu credea ca va vedea prea curand de la compania americana. Cei de la Netflix au inceput sa testeze in Franta o functie speciala pentru unii utilizatori, aceasta permitandu-le oamenilor sa vada show-uri TV in direct din platforma de streaming video la cerere, ceva de neconceput pana acum.

Netflix a inceput sa faca un test cu un numar redus de persoane deocamdata, iar asta pentru ca vrea sa vada cum va fi primita aceasta platforma a sa inainte de a o lansa pentru un numar mult mai mare de utilizatori. Netflix Direct este denumirea pe care Netflix a ales-o pentru aceasta noua functionalitate, una destul de potrivita pentru un serviciu care ofera posibilitatea de a vedea in direct emisiuni TV de catre abonatii sai acum.

Netflix: Schimbare de NECONCEPUT care a UIMIT pe TOATA Lumea

Netflix direct tv

Netflix a lansat functionalitatea doar in Franta, si pentru un singur canal de televiziune care are emisiunile transmise in direct, insa pana la final de decembrie compania vrea sa extinda disponibilitatea la toti abonatii francezi. Vorbim despre un numar foarte mare de persoane din Franta care va putea urmari prin Netflix Direct un canal de televiziune cu toate emisiunile, filmele, si serialele sale, fara a plati vreun ban in plus pentru acest privilegiu destul de special.

Netflix nu a dat in vreun fel de inteles pana acum ca intentioneaza sa ofere o functionalitate de acest gen pentru utilizatorii din vreo tara, sau din intreaga lume, insa iata ca ajunge si in acest punct. E interesant totusi ce face Netflixin momentul de fata, iar asta pentru ca platforma de streaming video la cerere a facut uitate televizoarele, si televiziune, dar acum revine, si le ofera oamenilor fix ceea ce au vrut sa uite.

Netflix va extinde mai mult ca sigur aceasta functionalitate si in alte tari de pe glob, insa deocamdata nu exista detalii cu privire la planurile sale de expansiune, desi este mai mult ca sigur ca va face acest lucru.