Samsung GALAXY S30 ULTRA: Vestea URIASA Asteptata de Fani

Samsung GALAXY S30 ULTRA are o veste uriasa anuntata pentru fanii din intreaga lume, iata ce schimbare mare va fi facuta pentru noul model de telefon.

Samsung GALAXY S30 ULTRA senzor

Samsung GALAXY S30 ULTRA este unul dintre modelele din seria S30, care va fi lansata la inceputul anului viitor de catre compania Samsung, iar in legatura cu el aflam astazi o veste foarte buna, despre care oricine ar trebui sa stie. Mai exact, conform unui cunoscut leaker de informatii despre produse Samsung inca nelansate, se pare ca Samsung GALAXY S30 ULTRA urmeaza sa vina cu o noua camera imbunatatita, ceea ce desigur ca nu e o mare surpriza.

Samsung GALAXY S30 ULTRA urmeaza sa vina tot cu o camera de 108 megapixeli, insa se pare ca aceasta va avea un senzor de imagine foarte mult imbunatatit in comparatie cu ceea ce este oferit in modelele actuale. Vorbim despre un nou senzor de imagine HM3 care va avea dimensiunea de pixel de 0.8µm, focalizarea urmand a fi facut tot prin laser, dar va fi eliminat senzorul ToF din Samsung GALAXY S30 ULTRA, ceva despre care tot auzim de ceva vreme.

Samsung GALAXY S30 ULTRA: Vestea URIASA Asteptata de Fani

Samsung GALAXY S30 ULTRA va veni cu acest senzor ISOCELL HM3 ca un upgrade mare fata de cel HM1 din seria actuala, deci se sare peste o generatie, iar a treia generatie a senzorului ar trebui sa aduca schimbari mari. Chiar daca leaker-ul spune ca modificarile vor fi mici pentru camera Samsung GALAXY S30 ULTRA, e de asteptat ca ea sa fie de fapt ceva mai generoasa din moment ce se face un salt atat de mare in ceea ce priveste generatia senzorilor.

Samsung GALAXY S30 ULTRA va avea si alte imbunatatiri generale pentru componentele care sunt folosite pentru el, si aici desigur ne referim la ecran, procesor, memorie, medii de stocare, si multe altele, deci upgrade-ul va fi unul substantial. Inclusiv bateria Samsung GALAXY S30 ULTRA ar trebui sa fie mai mare decat cea folosita in actualele modele de telefoane, astfel ca ar trebui sa avem parte de un upgrade major pe partea de experienta.

Samsung GALAXY S30 ULTRA va fi lansat in prima parte a anului 2021, cel mai probabil prin martie, insa prezentarea oficiala ar trebui sa aiba loc in luna februarie, intr-o conferinta dedicata, cel mai probabil organizata online.