DACIA Logan: Schimbarile Crezute IMPOSIBILE de catre Romani

DACIA Logan are parte de o serie de schimbari impresionante pentru clientii care se pregatesc sa o cumpere, iata ce au crezut multi romani ca e imposibil.

DACIA Logan masute

DACIA Logan este un upgrade urias pentru clientii din Romania in comparatie cu modelele care au fost la vanzare pana in luna septembrie, atat de multe imbunatatiri fiind implementate incat multa lume a ramas total uimita. Exista totusi si unele schimbari care vin ca o foarte mare surpriza pentru foarte multa lume, ceea ce e normal daca ne gandim la faptul ca DACIA Logan este totusi o masina ieftina, si nu se asteapta lumea sa vada dotari neconventionale in ea.

DACIA Logan are dezvaluite cateva dintre noutatile sale direct pe website-ul de la DACIA, iar una dintre cele neasteptate, care de obicei sunt la masini mai scumpe, are legatura cu integrarea unei masute rabatabile in scaunele din fata. Pasagerii care stau pe bancheta din spate a DACIA Logan pot desface aceste masute rabatabile, aparent asa cum se intampla in avioane, iar asta nu e intalnit in chiar orice masina vanduta pe piata.

DACIA Logan: Schimbarile Crezute IMPOSIBILE de catre Romani

DACIA Logan masute rabatabile

DACIA Logan are deasemenea eliminata franta de mana, aceasta fiind inlocuita cu una electronica, si asta e din nou ceva perfect normal pentru ca vorbim despre implementarea unei cutii automate CVT. Desigur ca nu toata lumea va aprecia aceasta decizie pentru DACIA Logan, dar in final e o evolutie in comparatie cu ceea ce a fost oferit pana in momentul de fata in modelele de automobile ale producatorului roman, si asta e totusi o veste buna.

DACIA Logan are deasemenea si o alta schimbare extrem de utila, mai exact implementarea unui sistem pentru detectarea ungiurilor moarte, ceva ce va ajuta cu sigurnata foarte multi dintre soferi in timpul condusului. Aceasta dotare nu e intalnita in chiar orice fel de masini care se afla la vanzare pe pietele din intreaga lume, astfel ca e bine sa o vedem intr-o masina ca DACIA Logan, care este deasemenea si mult mai ieftina decat altele din categoria sa.

DACIA Logan poate fi rezervata in momentul de fata la reprezentantele din Romania, astfle ca daca va doriti sa cumparati un asemenea model, ar fi bine sa va grabiti, pentru ca e posibil sa fie cerere mare pentru ele.