WhatsApp: TRUCUL SECRET despre care Oamenii NU Stiau Nimic

WhatsApp are un truc secret despre care foarte multi oameni nu au stiut nimic, iata ce poti face cu aplicatia de mesagerie, si cat de mult conteaza.

WhatsApp captare

WhatsApp are un grozav truc secret despre care foarte multi oameni nu au stiut nimic pana in momentul de fata, si vorbim despre o veste foarte buna pentru cei care aveau nevoie de asa ceva pentru folosirea obisnuita a telefoanelor mobile. Trucul este disponibil pentru telefoanele cu sistem de operare Android in cea mai simpla forma, insa si pentru iPhone puteti face ceva oarecum similar prin WhatsApp, doar ca procedura este ceva mai complicata.

WhatsApp ne permite sa facem apeluri voce si video oricand dorim, insa din pacate nu ofera si o posibilitate de a le inregistra, dar aici intervin aplicatiile terte pentru Android, care aduc aceasta functionalitate. In cazul in care vreti sa inregistrati apeluri voce, exista o aplicatie numita Call Recorder – Cube care poate facilita acest lucru inclusiv in cazul aplicatiei WhatsApp, deci puteti inregistra orice fel de conversatii cu oricine, daca aveti nevoie de asta.

WhatsApp: TRUCUL SECRET despre care Oamenii NU Stiau Nimic

WhatsApp nu impiedica folosirea aplicatiei in vrenu fel, dar trebui sa aveti grija, pentru ca ea vine de la un dezvoltator necunoscut, deci cata incredere efectiva puteti avea in ea ramane sa descoperiti in timp. Pentru apelurile video facute prin WhatsApp exista deasemenea o optiune de inregistrare, aplicatia SCR Screen Recorder fiind cea de care aveti nevoie in telefoanele Android, ea permitand inregistrarea imaginilor care apar pe ecran.

WhatsApp nu poate bloca o aplicatie de acest gen pentru ca ea inregistreaza efectiv ce apare pe ecran, impreuna cu fluxul video care vine pentru difuzoarele dispozitivelor de pe care se face apelul video. Exact precum in cazul aplicatiei anterioare, vine avertizarea privind faptul ca ea nu este una sigura, astfel ca ar trebui sa fiti atenti cand inregistrati apelurile facute prin WhatsApp, si la ce permisiuni oferiti aplicatiei, pentru a nu lua mai multe date decat are nevoie.

WhatsApp nu va implementa functii care sa permita inregistrarea apelurilor voce, sau video, de catre utilizatori, asa ca daca veti avea vreodata nevoie de o asemenea functionalitate, doar aplicatiile de acest gen va vor putea ajuta.