Windows 10: Microsoft Confirma o PROBLEMA Foarte SERIOASA

Windows 10 are o problema foarte serioasa confirmata in mod oficial de catre compania Microsoft, iata ce spune in legatura cu ea, si ce poti face.

windows 10 certificate

Windows 10 are o noua problema foarte serioasa recunoscuta in mod oficial de catre compania Microsoft, si vorbim despre ceva care afecteaza multi utilizatori din intreaga lume, dar e bine ca exista o admitere pentru existenta sa. Cei de la Microsoft recunosc faptul ca Windows 10 are o problema cu certificatele de utilizator disparute in urma actualizarii la cea mai recenta versiune a sistemului de operare, americanii confirmand ca lucreaza la rezolvarea situatiei.

Windows 10 a avut aceasta problema confirmata de catre utilizatori incepand de acum vreo saptamana, si totul se intampla doar in momentul in care cei care au o versiune mai veche a sistemului de operare fac update la o versiune mai noua. Microsoft spune ca problema apare doar daca utilizatorii au un patch cumulativ din septembrie instalat in Windows 10, si apoi incearca sa faca un update la cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru PC-uri.

Windows 10: Microsoft Confirma o PROBLEMA Foarte SERIOASA

Windows 10 are patch-uri de acest gen lansate de doua ori pe luna de catre compania Microsoft pentru utilizatori, deci foarte multa lume le instaleaza, astfel ca multi sunt afectati de aceasta situatie in momentul de fata, din pacate. Problema cea mai mare apare pentru cei care lucreaza de acasa in aceasta perioada, si au nevoie de certificate in Windows 10 pentru a accesa VPN-uri, sau a folosi diverse alte aplicatii impuse de catre compania pentru care lucreaza.

“Devices will only be impacted if they have already installed any latest cumulative update (LCU) released September 16, 2020 or later and then proceed to update to a later version of Windows 10 from media or an installation source which does not have an LCU released October 13, 2020 or later integrated”

Windows 10 permite in mod normal instalarea lor foarte usoara pentru a respecta orice fel de reguli care sunt impuse de catre companii, insa iata ca uneori mai apar si probleme de acest gen, care chiar daca sunt recunoscute de catre Microsoft, sunt enervante. Chiar daca acum Microsoft spune ca lucreaza la rezolvarea acestei probleme care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori ai Windows 10, din pacate e foarte greu de spus cand anume va reusi sa faca acest lucru pentru ca procesul de obicei dureaza mult.

Windows 10 va avea intr-un final rezolvata problema, insa pana atunci nu exista vreo solutie pentru problema, decat readaugarea certificatelor pentru calculataorele voastre.