Kaufland: ATENTIE, Mesaj de ULTIMA ORA catre Clientii Romani

Kaufland isi atentioneaza clientii din toata Romania in legatura cu un nou mesaj de ultima ora, iata ce transmite lantul de magazine chiar acum.

Kaufland tichete

Kaufland isi atentioneaza clientii din toata Romania in legatura cu un mesaj de ultima ora pe care l-a emis pentru foarte multi dintre ei, iar de aceasta data vorbim despre ceva de care chiar trebuie sa stii. Cei de la Kaufland le cer de ceva vreme clientilor din toata Romania sa isi faca acele carduri digitale numite Kaufland Card, acestea oferind posibilitatea de a beneficia de o gama variata de oferte disponibile in magazinele din toata tara.

Kaufland le ofera clientilor si reduceir speciale in cadrul aplicatiei in care este stocat acest card digital, iar acum vine si ne anunta in legatura cu faptul ca trei vouchere suplimentare au fost incarcate in conturile noastre. Kaufland spune ca toti clientii care au Kaufland Card facut au cate trei vouchere noi disponibile in plus fata de ofertele pe care compania le are in fiecare saptamana pentru clientii sai, deci ar trebui sa intrati in aplicatie si sa vedeti ce aveti.

Kaufland: ATENTIE, Mesaj de ULTIMA ORA catre Clientii Romani

Kaufland face oferte personalizate pentru clientii sai inaplicatia speciala pentru Kaufland Card, astfel ca vorbim cel mai probabil fie despre vouchere tot personalizate, sau despre oferte care sunt disponibile generalizat. Indiferent de situatie, simplul fapt ca sunt inca trei vouchere speciale pentru clientii Kaufland din toata Romania este o veste grozava pentru toata lumea, si ar trebui sa profitati de ele daca va ofera posibilitatea de a cumpara ceea ce va doriti.

Kaufland promoveaza foarte intens de ceva vreme cardurile sale digitale, si asta pentru ca ele ii permit sa le ofere tuturor clientilor aceste oferte speciale si personalizate, care in mod normal nu ar fi posibile in alte conditii. Aplicatia in care este stocat cardul digital al celor de la Kaufland are deasemenea si alte beneficii pentru clienti, astfel ca in realitate nu exista motive sa nu o folositi pentru ca ea aduce beneficii foarte bune pentru toata lumea acum.

Kaufland ofera aceste vouchere speciale cu o perioada limitata de valabilitate, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati sa profitati de vreunul dintre ele, ar fi bine sa va grabiti inainte ca promotia sa dispara in totalitate.