Fortnite: Surpriza SECRETA Dezvaluita pentru TOTI Jucatorii

fortnite galactus

Fortnite are o foarte importanta surpriza secreta dezvaluita pentru toti jucatorii care vor fi dornici sa profite de ceea ce a pregatit Epic Games pentru ei, si mai jos avem primele detalii cu privire la ceea ce vrea compania sa ne ofere tuturor in viitorul extrem de apropiat.

Fortnite va avea un extrem de interesant eveniment lansat de catre cei de la Epic Games foarte curand, el fiind centrat in jurul personajului Marvel numit Galactus, si ne putem astepta la cel mai mare eveniment de acest gen organizat pana acum de catre compania americana pentru jucatori.

Fortnite va avea si un cronometru care va anunta momentul in care evenimentul special isi va avea debutul, iar mai jos puteti vedea cum ar trebui sa arate acest cronometru special pe care cei de la Epic Games deja l-au inclus in cea mai recenta versiune a jocului, dar nu l-au activat in mod oficial.

Fortnite urmeaza sa le ofere jucatorilor din toata lumea o experienta cum nu au mai avut pana acum, iar asta ca final de sezon, pentru ca in curand va incepe unul nou, iar Epic Games vrea sa marcheze evenimentul asa cum se cuvine, ci o petrecere asa cum jucatorii nu au mai vazut pana acum.

Fortnite va avea totul dezvaluit in timp util pentru jucatori, astfel ca ramane doar sa vedem cat va dura pana cand Epic Games va decide sa anunte in mod oficial surprizele, asa ca trebuie sa ne pregatim pentru anunturile oficiale care vor avea loc in perioada urmatoare pentru toata lumea.