Vodafone: Anuntul de ULTIMA ORA, MILIOANE de Clienti Vizati

Vodafone are un anunt de ultima ora pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce se va intampla.

Vodafone Black Friday 2020

Vodafone are un anunt de ultima ora pentru milioane dintre clientii sai din toata Romania, si desi a asteptat ceva timp pentru a face dezvaluirea, iata ca intr-un final ea a venit pentru noi. Cei de la Vodafone au anuntat in sfarsit ca vor organiza un eveniment de Black Friday 2020 in Romania, si asta n-ar trebui sa vina ca o prea mare surpriza pentru cineva, operatorul facand acest lucru in fiecare an pentru clientii din tara.

Vodafone va avea toate ofertele noi disponibile in cadrul magazinului sau online cel mai probabil chiar saptamana aceasta, el venind ceva mai tarziu cu anuntul dupa ce Orange si Telekom au lansat evenimentele, iar DIGI o va face vineri. E foarte posibil ca Vodafone sa faca anuntul oficial privind evenimentul sau de Black Friday 2020 tot in cursul zilei de vineri, insa deocamdata vorbim doar despre speculatii, si nimic 100% sigur in legatura cu el.

Vodafone: Anuntul de ULTIMA ORA, MILIOANE de Clienti Vizati

Vodafone va avea mai mult ca sigur reduceri pentru serviciile pe care le ofera in momentul de fata in Romania pentru clientii sai, iar asta pentru ca si restul operatorilor de telecomunicatii au fix aceleasi tipuri de reduceri. Mai mult decat atat, este de asteptat ca si telefoanele mobile disponibile in cadrul magazinului online al celor de la Vodafone sa beneficieze de promotii bune in cadrul evenimentului pentru Black Friday 2020.

Vodafone ar putea oferi reduceri mari, si pentru perioade lungi de timp, insa e greu de spus daca va putea egala ceea ce ofera competitorii sai in momentul de fata, mai ales ca DIGI va avea 50% reducere timp de un an la serviciile sale. Nici macar anul trecut cei de la Vodafone n-au oferit reduceri de acest gen pentru clientii din toata Romania, si e improbabil ca acum lucrurile sa fie diferite, asa ca ramane de vazut ce va fi anuntat in mod oficial.

Vodafone va anunta totul in mod oficial cand promotiile vor fi pregatite, insa daca vreti, puteti sa va inscrieti intr-o pagina speciala pentru a fi anuntati in momentul in care toate reducerile vor fi publicate.