LIDL Romania: Hotararea IMPORTANTA Anuntata pentru Clienti

LIDL Romania a luat o hotarare foarte importanta pentru toti clientii, si toate magazinele, din tara noastra, iata ce a anuntat in mod oficial astazi.

LIDL Romania scurtare

LIDL Romania si-a anuntat toti clientii din toata Romania cu privire la o hotarare foarte importanta pe care a luat-o si pe care o impune pentru toata lumea chiar incepand de acum, si toata lumea trebuie sa stie despre ea. Mai exact, cei de la LIDL Romania respecta prevederile noii decizii a Guvernului Romaniei privind prevenirea raspandirii Coronavirus in tara noastra, astfel ca toate magazinele sale vor fi inchise incepand cu ora 21:00 incepand de ieri.

LIDL Romania se alatura astfel mesajelor anuntate de catre alti mari retaileri care sunt obligati sa isi reduca programul de activitate din cauza noilor masuri de protectie impotriva noului Coronavirus, si asta pentru ca numarul de infectari creste fara oprire. Guvernul Romaniei este cel care a impus noile masuri de restrictie pentru tara noastra, si toate magazinele, indiferent daca sunt mari, sau mici, trebuie sa respecte masurile pentru a nu risca sa fie sanctionate.

LIDL Romania: Hotararea IMPORTANTA Anuntata pentru Clienti

LIDL Romania scurtare program

LIDL Romania a respectat intotdeauna masurile de restrictie care au fost impuse de catre autoritatile din Romania, iar asta in conditiile in care in ultimele luni au fost anuntate masuri in “cascada” pentru a-i proteja pe romani. Din pacate, situatia nu pare sa se amelioreze in momentul de fata, foarte multe infectari fiind anuntate zilnic, deci e posibil ca programele modificate de LIDL Romania, si alte lanturi de magazine sa nu se modifice nici macar in decembrie.

LIDL Romania a anuntat ca si-a modificat programul de functionare doar in timpuil saptamanii, si sambata, in timp ce pentru ziua de duminica nu se va modifica nimic, deci programul era oricum mai scurt. Avand in vedere ca toate magazinele vor fi obligate sa respecte aceste masuri, e mai mult ca sigur ca toti romanii vor intelege de ce LIDL Romania, si alte lanturi de magazine fac aceste schimbari importante, si acest lucru conteaza cel mai mult.

LIDL Romania a publicat un nou program pentru toate magazinele sale din toata tara, deci daca sunteti interesati sa vedeti exact programul pentru orasul vostru, gasiti informatii detaliate pe website-ul lantului de supermarket-uri.