PS5: Noi Vesti DEZAMAGITOARE pentru TOTI Jucatorii (VIDEO)

PS5 este una dintre cele mai asteptate console, milioane peste milioane de jucatori din intreaga lume asteptand cu nerabdare lansarea ei, insa din pacate astazi vine si o veste proasta pentru foarte multi dintre cei care sunt interesati sa o cumpere chiar acum, si e bine sa stiti ce se intampla.

PS5 are comparati timpii de incarcare ai unor jocuri foarte populare cu cei care se inregistreaza pentru XBOX One X, iar din pacate vorbim despre o diferenta in defavoarea consolei fabricate de catre compania Sony pentru milioanele sale de fani din intreaga lume, ceea ce e dezamagitor.

PS5 inregistreaza in unele teste diferente si de cateva zeci de secunde in comparatie cu XBOX Series X in ceea ce priveste timpiii de incarcare ai jocurilor, si asta e ceva ce vor resimti jucatorii care vor incerca titlurile, dar desigur ca e destul de normal ca asa ceva sa se intample.

PS5 nu are deocamdata jocuri optimizate special pentru ea disponibile de la producatori, insa diverse titluri vor fi 100% compatibile cu aceasta consola in perioada urmatoare, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem care dintre jocurile cele mai populare vor fi actualizate.

PS5 este pregatita pentru lansare in momentul de fata in intreaga lume, ea putand fi precomandata de ceva vreme de catre oricine e interesat, insa daca nu ati facut asta pana in momentul de fata, e posibil sa nu o mai puteti gasi undeva pentru achizitie in ziua lansarii.