WhatsApp: Functia SECRETA pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

WhatsApp are dezvaluita o noua functie secreta pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume, iata ce asteptai de mult si va fi lansat in sfarsit.

WhatsApp plateste

WhatsApp are dezvaluita astazi o noua functie secreta care va fi oferita pe sute de milioane de telefoane din intreaga lume, ea fiind una dintre cele mai importante la care a lucrat compania americana din spatele platformei de mesagerie. V-am spus zilele trecute ca WhatsApp a lansat in India si Brazilia o functie care permite efectuarea de transferuri de bani intre utilizatori direct prin aplicatie, fara a mai folosi altceva, dupa o inregistrare prealabila prin banca de care apartin utilizatorii.

WhatsApp a lansat aceasta functie in doar doua tari pentru ca acolo a putut-o testa cel mai usor, si a putut primi cel mai usor aprobarile pentru lansarea sa, avand efectiv peste 500 de milioane de utilizatori activi lunar, deci si o baza mare de testare. Cele doua tari nu sunt singurele in care functia pentru transferuri de bani din cadrul WhatsApp va fi disponibila, iar asta pentru ca secretul mare al platformei este ca se lucreaza inclusiv la aducerea sa pentru alte tari.

WhatsApp: Functia SECRETA pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

WhatsApp plateste transferuri

WhatsApp are integrate in codul sursa, in secret, informatii care confirma faptul ca functia pentru transferuri de bani urmeaza sa fie lansata inclusiv in Mexic, Marea Britanie, si Spania, nu neaparat in aceasta ordine. Vorbim, cel mai probabil, despre tarile cu un numar foarte mare de utilizatori, separat de SUA, iar WhatsApp vrea sa le ofere tuturor posibilitatea de a face transferuri de bani in liniste prin conturile lor, dar nimeni nu stie clar cand.

WhatsApp nu poate lansa foarte usor functia pentru transferuri de bani in Marea Britanie si Spania fara ca autoritatile sa verifice cu atentie exact ceea ce este oferit, deci ramane de vazut in ce masura sistemul va fi disponibil pentru utilizatori. Este de asteptat ca procesul de autorizare a lansarii sistemului de transferuri de bani al WhatsApp sa dureze mai mult in Europa, unde sunt reguli mai stricte in ceea ce priveste oferirea sa, dar totul va fi dezvaluit in urmatoarele luni.

WhatsApp a lucrat foarte mult la acest sistem de transferuri de bani, si este interesata sa-l ofere cat se poate de repede in cat mai multe tari, dar are nevoie atat de suportul bancilor, cat si de cel al autoritatilor financiare din fiecare tara.