DACIA Duster: Foarte IMPORTANTA Schimbare in Modelele Noi

DACIA Duster are parte de o foarte importanta schimbare pentru modelele noi care vor fi lansate pentru clientii din intreaga lume, iata ce va fi oferit.

DACIA Duster pericol

DACIA Duster este cea mai importanta serie de SUV-uri care sunt disponibile pentru achizitie in momentul de fata, iar asta si pentru ca pretul de vanzare pentru noile modele de masini este foarte accesibil pentru clientii care sunt interesati de un model de acest gen. Actuala generatie a DACIA Duster este depasita din multe puncte de vedere, ea avand nevoie de un upgrade major, care va veni pentru clienti in generatia a 3-a, dar aceasta e foarte departe.

DACIA Duster va avea in generatia a 3-a foarte multe schimbari foarte bune, insa una importanta are legatura cu salvarea vietii pasagerilor in cazul in care sunt implicati intr-un accident rutier foarte grav. Vorbesc despre sistemul E-Call, apelare de urgenta, care a fost implementat in premiera in DACIA Logan 3, iar asta si pentru ca de la Comisia Europeana a venit o directiva speciala care cere implementarea acestor tehnologii in masini.

DACIA Duster: Foarte IMPORTANTA Schimbare in Modelele Noi

DACIA Duster va apela in mod automat serviciul de urgenta 112 in cazul in care masina este implicata intr-un accident rutier grav, in care se presupune in mod automat ca soferul nu ar fi capabil sa sune pentru a cere ajutor. Sistemele de acest gen exista de foarte mult timp in multe masini fabricate in pietele occidentale, insa pentru cele din Romania ele ajung doar acum, iar DACIA Duster va beneficia de asta abia peste cativa ani.

DACIA Duster de generatie actuala nu poate suna pentru a cere ajutorul 112 in caz de accident, iar generatia a 3-a va fi lansata undeva prin 2024, sau 2025, astfel ca mai e mult timp pana cand tehnologia va ajunge in masini. Ea va fi oferita totusi ca o dotare standard pentru DACIA Duster de generatie a 3-a, deci romanii nu vor trebui sa plateasca vreun ban in plus pentru a beneficia de aceasta protectie suplimentara in caz de accident.

DACIA Duster are deja unele tehnologii noi implementate din modelele Renault care sunt la vanzare in momentul de fata pe piata, dar pentru versiunea din 2024/2025 vom vedea si mai multe surprize grozave.