Kaufland: Veste GROZAVA catre MILIOANE dintre Clienti Romani

Kaufland are o veste grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii daca iti faci cumparaturile din magazinele sale.

Kaufland personal

Kaufland are o veste grozava pentru milioanele de clienti din toata tara, marele lant de hypermarket-uri venind cu aceasta schimbare pentru ca vrea sa le ofere oamenilor doar cea mai buna experienta posibila pentru cumparaturi. Cei de la Kaufland au lansat pentru toti clientii din Romania un card digital special prin care le ofera posibilitatea de a beneficia de o varietate de promotii, insa acesta vine si cu ceva ce nu e oferit chiar oriunde.

Kaufland a creat o aplicatie speciala pentru cardul digital, iar clientii care isi fac in mod constant cumparaturile cu scanarea sa la casele de marcat beneficiaza inclusiv de oferte personalizate, disponibile in aplicatia speciala a lantului de hypermarket-uri. Vorbim despre oferte speciale pe care Kaufland le afiseaza in aplicatia sa pentru fiecare client in parte, iar oamenii au posibilitatea de a beneficia de aceste promotii daca isi fac in mod regulat cumparaturile din magazinele companiei.

Kaufland: Veste GROZAVA catre MILIOANE dintre Clienti Romani

Kaufland are o sectiune speciala in cadrul aplicatiei sale in care afiseaza aceste oferte personalizate pentru romani, si de ele trebuie sa profiti cat mai repede dupa ce sunt afisate, altfel e posibil sa nu mai gasesti produsele in stoc in magazine. Acest lucru s-a intamplat destul de des pentru unii dintre clientii care au incercat sa profite de promotiile personalizate pe care Kaufland le-a creat, astfel ca trebuie sa fiti rapid pentru a nu regreta ca nu v-ati grabit.

Kaufland ofera pentru aplicatia sa speciala inclusiv alte functii pentru clientii care aleg sa beneficieze de promotiile disponibile acolo in fiecare zi, si ele sunt actualizate in mod constant de catre lantul de hypermarket-uri. Ideea din spatele acestei aplicatii a celor de la Kaufland este una foarte buna, si foarte multa lume profita in mod constant de promotiile de acolo, ele fiind oferite exclusiv pentru cei care au card digital si aceasta aplicatie.

Kaufland le permite clientilor sa isi faca carduri digitale in oricare dintre magazinele sale din Romania, iar aplicatia pentru telefoanele mobile poate fi instalata din magazinele de aplicatii dedicate.