Orange: Anuntul GROZAV Publicat pentru MILIOANE de Romani

Orange are un anunt grozav pentru milioane de romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce se intampla cu ocazia Black Friday 2020.

Orange costuri

Orange are un nou anunt grozav pentru romanii din toata tara, si nu, nu are legatura cu achizitia diviziei de servicii fixe a Telekom, care mai are nevoie si de la Uniunea Europeana, ci e ceva care ii vizeaza pe toti romanii. Pentru ca e Black Friday 2020, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor posibilitatea, prin aceasta pagina, de a contracta mai ieftin abonamentele Yoxo care sunt disponibile in momentul de fata pentru toti cei care vor sa aiba control mai mare asupra banilor pe care ii cheltuie.

Orange a decis, in aceasta idee, sa le ofera romanilor din toata tara sa activeze abonamentele Yoxo la preturi reduse cu cateva zeci de procente, in functie de tipul de abonament pe care vor sa il foloseasca. Probabil va aduceti aminte de Yoxo, acele abonamente speciale de la Orange care le permit clientilor sa controleze costul lunar de care beneficiaza pentru acestea, abonamente care acum au devenit chiar mai ieftine.

Orange: Anuntul GROZAV Publicat pentru MILIOANE de Romani

Orange incearca prin abonamentele Yoxo sa le ofere clientilor abonati posibilitatea de a beneficia de o experienta oarecum similara cu cea de la cartela, la care se ofera beneficii multe pe bani putini, si cu un oarecare control asupra optiunilor. Aici se intampla cam acelasi lucru, insa cei de la Orange au o idee usor diferita prin care vor sa le ofere clientilor mai mult control asupra costurilor si beneficiilor de care au parte in banii pe care-i platesc.

Orange vrea sa ii surprinda pe toti clientii sai din Romania cu preturi excelente la abonamente, astfel ca acestea sunt mai ieftine pana in 30 noiembrie, timp suficient pentru ca oricine sa poata profita de aceste promotii speciale. Preturile, dupa cum v-am spus deja, sunt reduse procentual cu valoarea abonamentului, astfel ca beneficiati de un pret foarte bun pentru fiecare tip de abonament pe care doriti sa-l activati pentru telefonul vostru.

Orange este singurul operator de telecomunicatii care are un asemenea tip de abonament disponibil pentru clientii sai din Romania, cei de la Telekom facand ca raspuns un configurator pentru ajutarea clientilor sa aleaga un abonament potrivit cu nevoile lor.