PS5: Vestea INCREDIBIL de BUNA pentru TOTI Jucatorii (VIDEO)

PS5 este in centrul unei vesti incredibil de bune pentru toti jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva care mai mult ca sigur va bucura foarte multa lume pentru ca vine intr-un moment in care mai toti asteptau informatii cu privire la performantele pe care urmeaza sa le ofere.

PS5 este prezentata in clipul video de mai sus intr-o comparatie foarte interesanta cu XBOX Series X, iar performantele pe care le ofera consola celor de la Sony sunt cu adevarat impresionante, chiar daca la inceput veti vedea ca noua consola de la Microsoft pare sa fie intr-un usor avantaj.

PS5 ofera performante mai bune decat XBOX Series X cand vine vorba despre activarea modului high framerate, aici consola Sony avand un avantaj destul de mare in fata produsului Microsoft, ceea ce ne arata ca toti cei care o aleg vor avea parte si de o experienta pe masura asteptarilor.

PS5 are totusi un avantaj destul de mic in fata XBOX Series X, ceea ce nu e neaparat o surpriza din moment ce vorbim despre doua console de ultima generatie care au si hardware foarte potent, deci e de asteptat ca diferentele sa nu fie colosale intre ele, lucru intalnit si in cazul altor lansari.

PS5 ne arata totusi ca poate rula fara probleme cele mai noi si mai interesante jocuri care sunt disponibile pe piata, ceea ce conteaza cel mai mult pentru clientii care o vor cumpara, si care se asteapta la performante cu mult peste asteptari, deci vestile sunt foarte bune in acest moment.