LIDL Romania: ULUITORUL Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

LIDL Romania are un uluitor anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata tara, iata ce primesti gratuit, si ce trebuie sa faci chiar acum.

LIDL Romania volvo

LIDL Romania are un uluitor anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre oferirea gratuita a ceva ce nu credeai ca vei primi vreodata, insa iata ca vin si vesti grozave inainte de Craciun. Cei de la LIDL Romania au pornit impreuna cu Deluxe, compania din spatele brand-ului celebrelor produse din magazinele sale, un concurs prin care ofera un Volvo XC 60 unui norocos roman, totul gratuit, si totul pentru cine are noroc.

LIDL Romania nu se opreste aici, iar asta pentru ca tot in cadrul aceluiasi concurs sunt oferite 10 tablete iPad Pro de 12.9 inch, cu 256 GB spatiu de stocare, impreuna cu 5 telefoane iPhone 11 Pro Max de 256 GB spatiu de stocare. Vorbim despre premii extrem de interesante oferite gratuit de catre LIDL Romania pentru toti clientii, insa desigur ca acel Volvo XC60 este marele premiu pe care oricine si-ar dori sa il castige in momentul de fata.

LIDL Romania: ULUITORUL Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

LIDL Romania are si niste cerinte foarte simple pentru romani, mai exact ei trebuie sa cumpere pana in data de 27 decembrie produse de minim 75 de LEI din magazinele sale, si obligatoriu un produs Deluxe de fiecare data. Dupa cumpararea produselor din oricare dintre magazinele LIDL Romania, clientii trebuie sa inscrie bonul in website-ul lantului de supermarket-uri, sau prin SMS la 1877, pentru a fi inscrisi la randul lor in concursul desfasurat in momentul de fata.

LIDL Romania nu spune asta, insa e posibil ca inscrierea multipla sa dea si mai multe sanse de castig, iar cand in joc e un Volvo XC60, nu prea exista motive sa nu faceti asta, pentru ca rar aveti ocazia de a castiga o asemenea masina. Nici telefoanele, sau tabletele, Apple nu sunt de neglijat, iar asta pentru ca fiecare dintre ele este de ultima generatie, ofera o experienta de folosire grozava, iar LIDL Romania le ofera gratuit in cadrul concursului sau.

LIDL Romania desfasoara acest concurs timp de o luna si jumatate, deci aveti suficient timp pentru a va inscrie, insa premiile vor fi acordate abia in 2021, deci va trebui sa aveti rabdare pentru a vedea daca ati castigat, sau nu, masina.