DACIA Logan 3: PROBLEMA URIASA care Trebuie Rezolvata URGENT

DACIA Logan 3 a fost lansata pe piata din Europa recent, insa noul model trebuie sa rezolve urgent o problema foarte serioasa cu seria de automobile.

DACIA Logan 3 defectiuni

DACIA Logan 3, cel mai nou model de masina lansat de catre DACIA pentru clientii din intreaga Europa, este deja disponibila pentru comanda pentru oricine este interesat sa profite de ofertele care au fost gandite de catre producator. Din pacate, DACIA Logan 3 intra pe o piata in care modelele anterioare din serie nu au inregistrat rezultate chiar atat de bune in ceea ce priveste fiabilitatea, ceea ce s-ar putea dovedi a fi o problema uriasa.

DACIA Logan 3 a fost lansata inainte ca un raport al TUV Germania sa clasifice modelele Logan cu o rata de defectare de 10.4% in primii 2 – 3 ani dupa achizitie, fiind una dintre cele mai mari dintre toate masinile existente. Vorbim despre o problema destul de mare pentru cei de la DACIA pentru ca modelele lor de masini nu se afla intr-o companie prea selecta in cel mai recent raport TUV cu privire la fiabilitatea masinilor, iar DACIA Logan 3 trebuie sa rezolve asta.

DACIA Logan 3: PROBLEMA URIASA care Trebuie Rezolvata URGENT

DACIA Logan 3 defectiuni tuv

DACIA Logan 3 trebuie sa fie o masina mult mai fiabila pentru ca noua generatie sa poata fi prezentata in mod favorabil inclusiv in rapoartele celor de la TUV, dar asta vom afla abia peste cativa ani. Foarte multa lume se uita cu mare atentie la rapoartele celor de la TUV cu privire la problemele pe care le au masinile chiar si dupa 2 – 3 ani de la productie, iar DACIA Logan 3 trebuie sa schimbe impresia pe care a creat-o generatia anterioara.

DACIA Logan 3 vine cu extrem de multe schimari pentru mai tot ceea ce tine de interior si exterior, astfel ca vorbim despre o regandire cam completa a masinii, mai ales ca ea este fabricata inclusiv pe o platforma mai noua. Asta inseamna ca multe dintre problemele raportate anterior ar trebui sa fi fost rezolvate deja, si de aici ar trebui sa vina inclusiv o fiabilitate mai buna pentru clientii care vor cumpara noile modele de masini.

DACIA Logan 3 poate fi comandata in momentul de fata de catre oricine de la producatorul roman, astfel ca nu prea exista motive sa nu faceti acest lucru, daca va doriti masina cu adevarat.