Kaufland: Vestea GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti Romani

Kaufland are o veste grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce nu credeai ca este oferit, dar de care poti profita chiar acum.

Kaufland livrari

Kaufland ii surprinde pe clientii din toata Romania cu o veste grozava despre care toata lumea trebuie sa stie, si asta pentru ca vei profita de un beneficiu grozav pe care il ofera magazinul online pentru toata lumea. Cei de la Kaufland nu au un magazin online din care clientii romani sa poata cumpara produsele pe care le doresc, insa ofera totusi posibilitatea de a folosi serviciul de livrari Glovo pentru a iti livra produsele unde doresti.

Kaufland a initiat acest parteneriat cu Glovo de ceva vreme, scopul principal fiind de a le oferi romanilor posibilitatea de a comanda produse din cadrul magazinului sau, dar exclusiv prin aplicatia acestui serviciu de livrari. Peste 2000 de produse ale celor de la Kaufland sunt integrate in aplicatia Glovo in momentul de fata, iar oricine este interesat sa cumpere acele produse o poate face dupa ce isi instaleaza aplicatia si o configureaza pentru livrare.

Kaufland: Vestea GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti Romani

Kaufland livrari Glovo

Kaufland are o idee extrem de buna cu aceasta aplicatie de livrari, iar asta pentru deoarece in cazul Carrefour exista Bringo, si e un serviciu extrem de popular, astfel ca avea nevoie de ceva care sa il concureze. Avand in vedere ca nu s-a luat decizia de a se crea un serviciu propriu de livrari pentru comenzi, cei de la Kauflandau decis sa intre intr-o colaborare cu u nserviciu existent care este si foarte popular in intreaga lume deja.

Kaufland nu face altceva decat sa promoveze faptul ca Glovo ii poate livra produsele catre oricare dintre clienti, insa livratorii acestora sunt cei care intra efectiv in magazine si preiau produsele pentru livrare. In mod teoretic, e posibil ca angajatii Kaufland sa faca toate comenzile, iar livratorii doar sa le preia, insa asta depinde de la un oras la altul, dar pentru clienti conteaza mai putin cum se desfasoara acest proces, in final.

Kaufland nu ofera posibilitatea de livrare a produselor sale in oricare dintre orasele din Romania, astfel ca va trebui sa consultati lista Glovo cu orasele din care puteti cumpara produsele care sunt vandute de catre magazin.