RCS & RDS: SURPRIZA de Proportii, Anuntul GROZAV din Romania

RCS & RDS are o surpriza de proportii pentru clientii din toata Romania cu un anunt grozav la care nu foarte multi se asteptau, iata ce a decis.

RCS & RDS spargere

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii de pe piata din Romania, iar pentru toti cei care sunt interesati de serviciile sale vine si o surpriza de proportii, una pe care poate ca unii ar fi trebuit sa o anticipeze deja. Mai exact, cei de la RCS & RDS au in momentul de fata o promotie speciala pentru oricare dintre clienti, si le ofera posibilitaea de a activa un abonament de telefonie mobila cu beneficii nelimitate, si internet 5G, la 2.5 euro pe luna.

RCS & RDS limiteaza traficul prin 5G la 80 GB pe luna, dar sa fim serios, e ca si cum ai avea nelimitat, insa pretul de doar 2.5 euro pe luna timp de 1 an de zile, la un abonament de 2 ani de zile, este ceva ce nu exista oriunde in lumea aceasta. RCS & RDS este cunoscut ca un operator care ofera servicii surprinzator de bune la preturi surprinzator de mici, insa ceea ce are acum pentru oricare dintre romani depaseste asteptarile foarte multor oameni.

RCS & RDS: SURPRIZA de Proportii, Anuntul GROZAV din Romania

RCS & RDS spargere piata

RCS & RDS le cere clientilor sa incheie in contract pentru o perioada de 2 ani de zile pentru a beneficia de aceasta promotie speciala, insa chiar si asa, vorbim despre un an de zile in care abonamentul costa doar 2.5 euro, si ai internet 5G inclus pentru el. Cei de la RCS & RDS au mai avut oferte similare anul trecut, chiar si cand a venit vorba de 5G, iar anul acesta se repeta totul, ofera fiind cea mai buna din piata, daca o privim brut, fara a ne uita la experienta.

RCS & RDS are cea mai buna acoperire 5G din Romania in momentul de fata, si chiar daca reteaua sa nu este cea mai performanta, vitezele pe care le ofera sunt cu mult, extrem de mult, peste cele ale retelei 4G. In rest, experienta utilizarii retelei mobile a celor de la RCS & RDS nu este la fel de buna precum in cazul Vodafone, sau Orange, dar la pretul de 2.5 euro pe luna nu prea puteti sa va plangeti ca nu aveti parte de calitate premium.

RCS & RDS le va oferi romanilor doar pana pe 15 noiembrie posibilitatea de a beneficia de aceasta promotie, dupa care ea va disparea, iar pretul va reveni la valoarea normala de 5 euro, oricum extrem de mic pentru ceea ce se ofera.