ING Bank: ATENTIE, Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank are o atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce schimbare foarte importanta este facuta de catre banca pentru noi.

ING Bank numeric

ING Bank are un extrem de important mesaj de atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, acesta venind ca unul extrem de important pentru cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata. V-am spus zilele trecute despre faptul ca ING Bank schimba metodele prin care sunt autorizate platile online facute de catre clientii care au carduri, iar mai jos vedem iar o atentionare similara, cu o noua metoda de confirmare.

ING Bank descrie in mesajul de mai jos o noua metoda de confirmare a platilor online folosind atat un cod primit prin SMS, cat si ultimele 4 cifre din CNP, aceasta metoda fiind considerata a fi mult mai sigura decat simplul cod prin SMS. Practic, de fiecare data cand faci o plata online, e posibil sa ti se ceara sa introduce atat codul primit prin SMS, cat si ultimele 4 cifre din CNP, sau ai optiunea sa faci autorizarea platii prin platforma online Homebank a acelor de la ING Bank.

ING Bank: ATENTIE, Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank spune ca aceasta este doar una dintre noile metode de plata pe care clientii din Romania le vor vedea cand vine vorba despre autorizarea platilor online, metoda clasica folosind doar codul primit prin SMS urmand a disparea. Aceste metode noi de autorizare ale platilor online vor fi impuse doar cand facem cumparaturi de pe website-uri care au si 3D Secure integrat, sau cel putin asta spune ING Bank in legatura cu aceste schimbari majore.

ING Bank nu a evoluat atat de mult incat sa le ofere clientilor din Romania si optiunea de a autoriza platile prin metode biometrice, asa cum se intampla si la alte banci din tara noastra, ceea ce e pacat pentru noi toti. Autorizarea platilor prin scanarea amprentei, sau a fetei, ar fi fost mult mai utila pentru foarte multi clienti ai ING Bank, iar asta pentru ca ar fi simplificat extraordinar de mult platile online, insa probabil ca se va ajunge si acolo la un moment dat.

ING Bank nu spune de cand anume vor fi impuse noile metode de autorizare, insa va puteti astepta ca ele sa apara de oricand pentru orice fel de plati pe care le faceti in cadrul magazinelor online.