Facebook Messenger: Noua Functie care era Crezuta IMPOSIBILA

Facebook Messenger are o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, iata de ce unii au crezut ca ea este imposibila de oferit.

Facebook Messenger disparitie

Facebook Messenger are parte de o surpriza uriasa pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca in aplicatie a fost implementat ceva ce nimeni nu se astepta sa vada in momentul de fata. Facebook Messenger are implementata o noua functie care le permite utilizatorilor sa trimita mesaje care dispar automat la o anumita perioada de timp dupa expediere, fix asa cum se intampla si in cazul Snapchat, iar Instagram are deasemenea aceasta functie.

Facebook Messenger are functia implementata cu denumirea “Vanish Mode”, iar prin intermediul ei putem trimite orice fel de mesaje cu aproape orice continut, exceptand clipuri video, iar el va disparea automat. Mesajele vor fi active in Facebook Messenger atat timp cat persoana care le-a primit se uita la ele, insa dupa ce va inchide fereastra de chat, ele vor disparea pentru totdeauna, asa cum se intampla si in cazul aplicatiei Snapchat, de exemplu.

Facebook Messenger: Noua Functie care era Crezuta IMPOSIBILA

Facebook Messenger disparitie vanish mode

Facebook Messenger are aceasta functionalitate distribuita in mod global de catre compania Facebook, insa nu toata lumea o are inca disponibila, ea fiind extinsa incet pentru utilizatori, asa cum e normal cu functii de acest gen. Snapchat are din nou copiata o functie foarte importanta in Facebook Messenger de catre compania Facebook, asa cum am mai vazut in alte randuri in trecut, si ne putem astepta ca acest trend sa continue in viitor.

Facebook Messenger are copiate toate aceste functii pentru ca ele sunt extrem de interesante in special pentru tinerii care folosesc platforma de mesagerie, ei utilizand functionalitatea similara din Snapchat in mod constant. Avand in vedere ca Facebook Messenger nu avea ceva de acest gen, iata ca s-a gasit o solutie si pentru asta, iar acum aplicatia de mesagerie le poate oferi utilizatorilor inclusiv aceasta functionalitate foarte interesanta.

Facebook Messenger va avea noua functie disponibila pentru toata lumea in mod treptat, iar daca inca nu va apare, va trebui sa aveti rabdare pana cand va fi disponibila, chiar daca asta va mai necesita putin timp.