BCR Romania: Vestea GROZAVA, ce este GRATUIT pentru Clienti

BCR Romania are o veste grozava pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar in acest moment, si cum profiti.

BCR Romania noroc

BCR Romania isi bucura clientii din toata tara astazi cu o noua veste grozava, una care are menirea de a-i ajuta sa se bucure de un nou beneficiu gratuit care a fost anuntat cu doar cateva ore in urma de catre banca. Mai exact, cei de la BCR Romania isi continua seria ideilor grozave care au la baza premierea clientilor din Romania, astfel ca un nou concurs care il are in centru pe George a fost anuntat pentru toti clientii din tara noastra.

BCR Romania ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a castiga 1000 de vouchere in valoare de 300 de LEI fiecare, si utilizabile la eMAG, daca decid rezolve un puzzle creat de catre banca. Vorbim despre un puzzle nu foarte complicat pe care cei de la BCR Romania l-au gandit pentru clientii din tara noastra, dar unul care va ajuta sa castigati bani pentru a va face cumparaturile asa cum doriti de la cel mai mare magazin online din Romania.

BCR Romania: Vestea GROZAVA, ce este GRATUIT pentru Clienti

BCR Romania nu se opreste aici totusi, iar asta pentru ca a decis sa le ofere clientilor din toata Romania inclusiv posibilitatea de a castiga unul dintre cele 10 telefoane Samsung GALAXY S20 Plus care sunt puse in joc. Pentru ca un client sa aiba posibilitatea de a face asta, el trebuie sa rezolve trei dintre puzzle-urile pe care cei de la BCR Romania le-au creat, astfel ca nu vorbim despre un proces chiar atat de simplu, insa chiar si asa, puteti castiga un premiu grozav.

BCR Romania le spune romanilor si ca daca mai cheama prieteni sa participe la acest joc, primesc fiecare cate 30 de LEI, insa cel care il cheama mai primeste sansa de a invarti roata jocului, deci inca o sansa de a castiga premii mari. Vorbim despre un concurs foarte interesant gandit de catre cei de la BCR Romania pentru clientii din toata Romania, unul care are menirea de a-i ajuta pe oameni sa se bucure de premii grozave pe care banca le ofera.

BCR Romania desfasoara acest concurs extrem de interesant pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca grabiti-va sa va inscrieti pentru a nu rata sansa de a castiga premiile care sunt puse acum in joc.