LUNA: Anuntul IMPORTANT cu IMPACT Mare pentru TOATA Omenirea

LUNA este in centrul unui anunt foarte important cu impact pentru toata omenirea, iata ce a fost dezvaluit, si cat de mult ne va afecta per total.

luna revenire

LUNA este in centrul atentiei oamenilor de stiinta, dar si al agentiilor spatiale din intreaga lume, asta pentru ca exista o dorinta foarte mare din partea multora de a se ajunge cat mai rapid din noi cu echipaje umane pe suprafata sa. Cei de la NASA au gandit cateva misiuni care sa duca astronautii pe luna in urmatorii ani, insa un raport recent da de inteles ca pana in 2024 e imposibil sa vedem vreo misiune umana catre satelitul natural al Pamantului.

LUNA nu are un mediu chiar atat de prietenos cu oamenii, astfel ca NASA trebuie sa gandeasca misiuni complexe care sa duca astronautii acolo, iar mai apoi sa ii si tina intr-un proces complex de colonizare al satelitului natural al Pamantului. In ciuda planurilor care au fost facute pana acum, un audit intern facut de catre NASA ne spune ca e improbabil ca pana in 2024 sa avedem vreun astronaut de-al sau ajuns pe suprafata de pe luna.

LUNA: Anuntul IMPORTANT cu IMPACT Mare pentru TOATA Omenirea

LUNA nu este foarte departe de Pamant, insa e nevoie de investitii mari pentru a retrimite astronautii acolo, si mai mult decat atat, de planuri complexe pentru a si coloniza satelitul natural al Pamantului. NASA mai are nevoie si de rachete speciale la care lucreaza de ceva vreme pentru nava spatiala care va duce astronautii pe luna, si din pacate acest proiect a ramas foarte mult in urma cu dezvoltarea, deci mai are nevoie de ceva timp pentru finalizare.

“NASA este „puțin probabil” să-i aducă pe oameni înapoi pe Lună până în 2024, potrivit unui raport de audit al biroului inspectorului general al agenției. Un audit efectuat de biroul inspectorului general al agenției spațiale a spus că „va fi greu” în „realizarea oricărei date apropiate acestui obiectiv ambițios”.”

LUNA va fi folosita si ca un punct de plecare pentru construirea unui hub spatial de pe care vor fi trimise rachete spre planeta Marte in viitor, insa si acest proiect a ramas foarte mult in intarziere. Majoritatea acestor probleme au venit din cauza pandemiei de Coronavirus, care a redus si finantarea de care are parte NASA, astfel ca planurile sale vis-a-vis de luna au trecut in plan secund pentru guvernul din SUA, dar nu doar pentru cei de acolo.

LUNA va avea astronautii reveniti pe suprafata sa in viitor, insa e greu de spus cat anume va dura pana cand vom revedea oamenii calcand din nou pe suprafata sa, si ce tara va reusi sa ii trimita acolo prima.