WhatsApp: SECRETUL Anuntat pentru MILIOANE dintre Telefoane

WhatsApp are un secret foarte important dezvaluit in mod oficial astazi pentru sute de milioane de telefoane din intreaga lume, iata ce este oferit.

WhatsApp retestare

WhatsApp are astazi un nou secret urias dezvaluit pentru sute de milioane de telefoane din intreaga lume, si vorbim despre o veste extrem de buna pentru foarte multe persoane care folosesc aplicatia de mesagerie. Mai exact, la cateva saptamani dupa ce pentru telefoanele iPhone a fost lansata o functie speciala care permite aplicarea unui wallpaper propriu pentru fundalul conversatiilor, iata ca WhatsApp lanseaza aceeasi functie si pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

WhatsApp va avea aceasta functionalitate lansata pentru inceput doar in cazul telefoanelor Android in care este instalata versiunea beta a aplicatiilor, acestia fiind primii utilizatori care se vor bucura de ea. WhatsApp testeaza cu acesti utilizatori noua functionalitate inainte de a o lansa in mod public, iar asta pentru ca e nevoie ca ea sa fie verificata temeinic inainte de a fi oferita pentru peste 1 miliard de utilizatori de telefoane cu sistem de operare Android.

WhatsApp: SECRETUL Anuntat pentru MILIOANE dintre Telefoane

WhatsApp retestare wallpaper

WhatsApp va oferi pentru telefoanele Android fix aceeasi functionalitate precum in cazul telefoanelor iPhone, astfel ca nu modifica nimic pentru oameni, ci doar aduce intreaga functie si in acest sistem de operare. In mod normal cei de la WhatsApp lanseaza functiile de acest gen in tandem pentru toate sistemele de operare, insa iata ca de aceasta data a decis sa ofere functionalitatea in mod separat pentru utilizatori, ceea ce nu a multumit prea multa lume.

WhatsApp a avut initial dezvaluit aceasta noua functionalitate cu foarte, foarte, mult timp in urma, astfel ca lansarea sa pentru Android vine atat de tarziu incat unii utilizatori vor fi cu siguranta dezamagiti de tardivitate. In ciuda acestui lucru, e bine ca intr-un final ajunge si aceasta optiune de personalizare pe telefoanele cu sistem de operare Android, cei de la WhatsApp primind cereri de la foarte multi oameni pentru a oferi asa ceva.

WhatsApp va testa functia in continuare pe telefoanele cu sistem de operare Android pana cand va considera ca ea este suficient de bine pregatita pentru a fi oferita, indiferent cat anume urmeaza sa mai dureze si asta.