RCS & RDS: AVERTISMENTUL de ULTIMA ORA ce Vizeaza Clientii

RCS & RDS are un avertisment de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu atentionarea.

RCS & RDS vigilenta

RCS & RDS are un avertisment foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, unul care vine intr-un moment in care foarte multe alte companii isi atentioneaza clientii cu privire la o problema foarte serioasa. Vorbim despre problema fraudelor care s-a intensificat dupa debutul pandemiei de Coronavirus, iar RCS & RDS, si alte companii din Romania, s-u confruntat cu un numar tot mai mari de clienti care se plang din cauza lor.

RCS & RDS le spune clientilor din toata tara sa fie extrem de atenti la mesajele pe care le primesc de la diverse persoane pe retelele de socializare, prin SMS, sau prin alte medii de comunicare in masa. Daca acele persoane le cer sa le ofere date personale, atunci ei ar trebui sa ignore de indata mesajele respective pentru ca e foarte posibil sa fie vorba despre o frauda, iar RCS & RDS nu poate intotdeauna sa rezolve chiar orice fel de probleme de acest gen.

RCS & RDS: AVERTISMENTUL de ULTIMA ORA ce Vizeaza Clientii

RCS & RDS stie foarte bine cat de periculoase pot deveni lucrurile pentru clienti daca isi ofera datele personale catre necunoscuti, asa ca incearca sa ii avertizeze sa se protejeze pentru ca nu se stie vreodata cui pot oferi aceste date. Unele persoane pot doar sa fure bani din conturi, altele pot sa faca mai rau decat atat, iar avertizarea celor de la RCS & RDS este una de care toata lumea ar trebui sa tina cont pentru ca este foarte importanta.

RCS & RDS face avertizari de acest gen de foarte multa vreme, iar asta in conditiile in care romanii sunt asaltati de tot felul de persoane rau intentionate care incearca sa ii pacaleasca, si sa le fure banii, daca pot. Mai toti operatorii de telecomunicatii le cer clientilor sa fie atenti la aceasta problema in momentul de fata, iar asta pentru ca exista foarte multe plangeri venite din partea lor cu privire la tepele pe care unii incearca sa le “traga”.

RCS & RDS vine cu recomandarea de a fi precauti in ceea ce priveste serviciile proprii, si clientii proprii, dar in realitate toti romanii ar trebui sa fie foarte vigilenti in aceasta perioada din an.