WhatsApp: URIASA Surpriza, Functia SECRETA pentru Telefoane

WhatsApp le ofera utilizatorilor din toata lumea o noua surpriza uriasa dupa descoperirea unei noi functii secrete in cadrul aplicatiei pentru telefoane.

WhatsApp mutare

WhatsApp are pentru utilizatorii din intreaga lume o noua surpriza grozava, iar asta pentru ca a fost dezvaluita o noua functie secreta care este ascunsa in cadrul aplicatiei, si care va oferi ceva care va fi util pentru multi oameni. V-am spus zilele trecute despre faptul ca WhatsApp urmeaza sa aiba integrata o noua functionalitate care le va permite utilizatorilor sa arhiveze anumite chat-uri, astfel incat atunci cand vin mesaje de la persoanele cu care discuta, aceste asa nu mai fie afisate printre cele active, ci sa ramana ascunse complet.

WhatsApp extinde aceasta functionalitate si mai mult, multumita unei noi descoperiri facute cu ajutorul versiunilor beta ale aplicatiei pentru telefoane, mai exact, va exista si optiunea de a muta conversatiile respective intr-o alta sectiune speciala din aplicatie. WhatsApp va avea o sectiune speciala numita Read Later, iar acolo vor fi stocate toate conversatiile pe care noi le purtam cu diverse persoane, si pe care dorim sa le ascundem in totalitate.

WhatsApp: URIASA Surpriza, Functia SECRETA pentru Telefoane

WhatsApp mutare citire

WhatsApp a creat aceasta sectiune speciala pentru a le permite oamenilor sa nu mai vada absolut deloc conversatiile respective, ceea ce vine ca o veste foarte buna, pentru ca putem uita complet de ele daca dorim acest lucru. WhatsApp a implementat aceasta functionalitate pentru ca oamenii au cerut-o de foarte multa vreme, si dupa multe insistente, iata ca ea ajunge intr-un final sa ne fie oferita cam asa cum am sperat pana acum.

WhatsApp cam vrea sa implementeze aceasta functionalitate intr-un mod similar cu cel pe care l-au cerut oamenii, dar daca va reusi, sau nu, ramane de vazut in baza a ceea ce va mai fi dezvaluit in urmatoarele saptamani. Judecand dupa ceea ce am vazut pana acum, pare destul de clar faptul ca WhatsApp va implementa functia de ascundere a conversatiilor cam asa cum am vazut deja in cadrul altor aplicatii de mesagerie, ceea ce e o veste foarte buna, pana la urma.

WhatsApp va lansa aceasta functie noua in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a ne fi oferita, doar ca in momentul de fata nimeni nu stie cand anume va veni acea zi.