Klaus Iohannis: Este imposibila organizare targurilor de Craciun in 2020

0

Klaus Iohannis Este imposibila organizare targurilor de Craciun in 2020

Klaus Iohannis a facut astazi un anunt care mai mult ca sigur ii va dezamagi pe unii romani, dar unul care vine ca o decizie perfect normala pentru pandemia prin care trecem, astfel ca targurile de Craciun sunt “imposibil de organizat”, iar organizarea ar fi oricum “inoportuna” conform presedintelui.

Klaus Iohannis spune ca anul acesta tot romanii vor trebui sa constientizeze faptul ca sarbatorile vor trebui facute sub semnul pandemiei de Coronavirus, adica va trebui sa avem cu totii grija foarte mare in legatura cu ceea ce facem pentru a nu risca sa ne infectam cu noul virus.

“După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuşi încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă şi inoportună. (…) Da, aceste târguri de Crăciun, în acest an, cu siguranţă nu se pot organiza.

Sărbătorile vor avea loc, aşa cum au loc în fiecare an, fiindcă sunt sărbătorile noastre. Însă, în acest an, vor fi sub semnul pandemiei, asta însemnând că vor trebui respectate toate măsurile care la momentul respectiv sunt în vigoare şi, cu siguranţă, marile petreceri nu vor putea să aibă loc de această dată, cum foarte multe excursii, probabil, nu vor putea fi organizate. Dar Crăciunul vine şi aşa.”